Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 12:35

Αντίο ''ήθους'' του Δημήτρη Βασιλάκη στον δάσκαλο του Γιάννη Ζευγώλη

Η σχέση δασκάλου και μαθητή στις πολεμικές τέχνες δεν είναι μία απλή υπόθεση, είναι κάτι παραπάνω... είναι σεβασμός και πολλά άλλα.

Όταν ο δάσκαλος έχει κερδίσει τον σεβασμό του μαθητή του, τότε μιλάμε για μία σχέση που στηρίζεται πάνω σε στέρεες βάσεις και μπορεί να αποφέρει μόνο οφέλη, ειδικά για τον μαθητή που απορροφά σαν σφουγγάρι κάθε γνώση που του μεταλαμπαδεύει ο δάσκαλος του.

Τα παραπάνω ισχύουν στο απόλυτο και στην περίπτωση του Δημήτρη Βασιλάκη, ο οποίος ως μαθητής του ''ΑΣ Αθλοπαιδεία Νάξου'' με δάσκαλο τον Γιάννη Ζευγώλη διδάχθηκε την τέχνη του Ταεκβοντο, αποκτώντας μαύρη ζώνη και 2 νταν.

Ο Δημήτρης Βασιλάκης μπαίνει στη χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων και αυτό θα του στερήσει την ενασχόληση του με το αγαπημένο του άθλημα, αλλά και την επαφή με τον δάσκαλο και μέντορα του Γιάννη Ζευγώλη, το οποίο ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε με το ακόλουθο μήνυμα που αλιεύσαμε στο facebook και είναι πραγματικά συγκινητικό, δείχνοντας το ήθος και τις αξίες αυτού του μαθητή και τον σεβασμό προς τον δάσκαλο του.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

Μετα απο 11-12 περίπου χρόνια ηρθε η στιγμή οπου έκλεισε ενας πολυ μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Το 2008 - 2009 ξεκίνησα να προπονουμαι πανω σε ενα άθλημα που το μονο που ήξερα ηταν η ονομασία του ~Taekwondo~. Έπειτα με τα χρόνια κατάλαβα ότι δεν ηταν μονο μια απλή πολεμική τέχνη. Μεσα απο τη προπόνηση διευρυνεις το πνεύμα σου, μαθαινεις πως να αυτοσυγκεντρωνεσαι, πως να ελέγχεις το σωμα σου, εξωτερικα και εσωτερικα, όμως για όλα αυτά σημαντικό ρόλο είχε ο προπονητής μου Γιάννης Ζευγώλης και George Lampou και βαιβαια οι συναθλητες μου σε αυτο το άθλημα...!

Ποτε δε θα ξεχάσω τα λόγια του προπονητή μου πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο για να παίξω έναν αγώνα η στις προπονήσεις, την αγωνία του απο τη καρεκλα του προπονητή πρωτα απο όλα για να μην χτυπήσουμε την ώρα του αγώνα και μετα για όλα τα άλλα...!

Κύριε Γιάννη σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε αυτα τα χρόνια ολες τις στιγμες και τις εμπειρίες απο τις προπονήσεις και τους αγώνες αντίστοιχα...!Και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω ενα απο τα όνειρα μου, να παρω τη μαυρη ζώνη!

Μαυρη ζώνη
2 Dan
24 - 5 - 2019

64246430_891054531235267_3742629798745210880_n_11d8f.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares