Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 11:36

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing: Την 5η και την 9η θέση κατέκτησαν Συριανοί αθλητές

Την 5η και 9η θέση κατέκτησαν οι αθλητές μας Μαργαρίτης Στεργιόπουλος και Νίκος Χούλης αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing που πραγματοποιήθηκε από της 19 έως της 27 Οκτωβρίου με την συμμετοχή 58 χωρών και 850 αθλητών συνολικά.

Ο αθλητής του συλλόγου μας Μαργαρίτης Στεργιόπουλος αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας στην κατηγορία των +91 κιλών . Στην φάση των 16 αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ινδίας ,επιβάλλοντας γρήγορα το επιθετικό του παιχνίδι και μην αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλό του τελείωσε το παιχνίδι με νοκ άουτ αφού είδη είχε προηγηθεί ένα μέτρημα . Στα προημιτελικά αγωνίσθηκε με τον πρωταθλητή Σερβίας NIKOLA FILIPOVIC , ο οποίος ήταν είδη 2 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και μία φορά πανευρωπαϊκός πρωταθλητής , μετά από τρεις σκληρούς γύρους ο αθλητής μας δεν τα κατάφερε χάνοντας στα σημεία και αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό στον πρωταθλητή Σερβίας να κατακτήσει το τρίτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο και κατάφερε κερδίζοντας τους άλλους δυο αντιπάλους του.

thumbnail_FB_IMG_1572098167200_9c5c6.jpg

Η εθνικη Ομάδα

Ο έτερος αθλητής μας Νίκος Χούλης στην φάση των 16 αντιμετώπισε των πρωταθλητή Λευκορωσίας SHELEST DAVEL με πολλούς επαγγελματικούς αγώνες σε μεγάλες διοργανώσεις και μια 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 με το πέρας των τριών γύρων νικητής αναδείχτηκε ο αθλητής από την Λευκορωσία, τερματίζοντας σ την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος .

Η εθνική μας ομάδα κατάφερε να κατακτήσει δυο χάλκινα μετάλλια από την Γεωργία Καραφλού του Α.Σ. Αιγίου Στράτων και την Αλεξάνδρα Σερεμέτη του Α.Σ. Γ. ΑΜΙΛΛΑ κλείνοντας έτσι μια δυνατή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

thumbnail_20191026_152000_b8bb0.jpg

 

Η Γεωργία Καραφλου

Στο διάστημα που η εθνική μας ομάδα παρέμεινε στην Βοσνία Ερζεγοβίνη επισκέφτηκε το Προξενείο της Ελλάδος που εδρεύει στην πόλη του Σεράγεβο έχοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με των αναπληρωτή πρόξενο για θέματα που αφορούσαν τη συμμετοχή της εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares