Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 14:55

O Aπολογισμός της χρονιάς του 2011 - ΛΕΟΝΤΕΣ

AS LEONTES SIMA LOGO

Ο  απολογισμός  της χρονιάς  του 2011 για  τον "ΑΣ  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ  ΛΕΟΝΤΕΣ"  είναι   και  πάλι  ΧΡΥΣΟΣ ,οι  αθλητές  μας  κατάφεραν  πάλι  να  αποδώσουν  τα  μέγιστα  σε όλες τις  διοργανώσεις που συμμετείχαν εντός  και εκτός Ελλάδος  κάνοντας   υπερήφανους τους ΓΟΝΕΙΣ  τους και  τον  ΓΙΑΝΝΗ  ΖΑΡΚΑΔΑ  που  βλέπει  οι  αθλητές  που  τους  έχει  ξεκινήσει  από  μικρά  παιδιά  να  μεγαλώνουν  και να  φέρνουν  Πανελλήνιες και Διεθνής διακρίσεις στο νησί μας.

William Hill Poker
Ο  Σύλλογός  μας  για  δεύτερη  συνεχόμενη  χρονιά  κατακτά  ΔΥΟ  ΧΡΥΣΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ  ΣΕ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  και αυξάνει τον αριθμό των Σαντορινιών πρωταθλητών σε τρείς  δημιουργώντας   μια  παράδοση  πρωταθλητών  στο  άθλημα  του  TAE KWON DO, οι  Πρωταθλητές μας  είναι :
ΦΟΥΣΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ
  (2010-2011)
ΑΛΕΦΡΑΓΚΗ  ΝΙΚΟΛΕΤΑ   (2010)
ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ  ΦΩΤΗΣ  (2011)
Ο απολογισμός μας αφορά τις επίσημες διοργανώσεις από το καλεντάρι της  ΕΛΟΤ  για το 2011 που συμμετείχαμε και όχι τους διασυλλογικούς ή φιλικούς αγώνες των δύο ενώσεων ΕΤΑΝΕ και ΕΤΑΒΕ.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  παίδων – κορασίδων 2/3/4/Δεκεμβρίου/2011
Φουστέρη Χριστίνα Άννα   Χρυσό μετάλλιο  στα έως 44 κιλά
Φουστέρης Φώτης   Χρυσό μετάλλιο  στα έως 53 κιλά.
Στην οκτάδα της κατηγορίας τους έφθασαν  :Αλεφραγκή Νικολέτα, Μιχαηλίδου Μπαρακάτ Αμαρυλλίς, Σταικόπουλος Πέτρος,  Ζώτος Ιωάννης .
Αξιόλογη προσπάθεια έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές μας που συμμετείχαν και είναι οι εξής : Μιχαηλίδης Μπαρακάτ Αλαελντιν , Θυμιούδης Παράσχος ,      Πελεκάνος Αντώνης,  Χονδρός Αντώνης , Γαβρίλης Ανδρέας .
Πανελλήνιο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος  9/10/11/Δεκεμβρίου/2011
Φουστέρη Χριστίνα Άννα     Χρυσό μετάλλιο στα έως 44 κιλά
Αλεφραγκή Νικολέτα           Αργυρό μετάλλιο στα έως 51 κιλά
Μιχαηλίδου Μπαρακάτ Αμαρυλλίς  Αργυρό μετάλλιο στα έως 33 κιλά στην οκτάδα  της κατηγορίας τους έφθασαν οι Ζώτος Ιωάννης ,Γαβρίλης Ανδρέας.
Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  εφήβων-νεανίδων 9/10/Ιουλιού/2011
Προκρίθηκαν και αγωνίσθηκαν: Μιχαηλίδης  Μπαρακάτ  Αλαελντίν,  Φουστέρη Μελίνα  χωρίς να καταφέρουν να μπουν στα μετάλλια  κάνοντας αξιόλογη προσπάθεια .
Πρέπει να αναφέρουμε και τα δύο διεθνή τουρνουά που συμμετείχαμε , στις 19/20 Νοεμβρίου 2011 στην Θεσσαλονίκη Ε/Ν με τον Φουστέρη Φώτη αξιόλογη συμμετοχή  και στις 22-23 Οκτωμβρίου 2011 στο 10th GALEB BELGRADE TROPHY SERBIAN OPEN  με  τι ς  Αλεφραγκή  Νικολέτα  αξιόλογη συμμετοχή   και      Φουστέρη Χριστίνα Άννα Χάλκινο  Μετάλλιο, η επιτυχία αυτή της αθλήτριας μας την κατατάσσει ανάμεσα στις 35 καλύτερες  Ελληνίδες αθλήτριες σύμφωνα με το TAEKWONDODATA   http://tkdgr-clubs.blogspot.com/2011/12/2011_23.html
Για να φθάσει ο Σύλλογος μας σε αυτό το υψηλό επίπεδο γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από τις οικογένειες των αθλητών μας που η βοήθειά τους είναι ανυπολόγιστη, την καθημερινή και επιστημονική προπόνηση του Γιάννη Ζαρκάδα,  την μεθοδική και πάντα χρήσιμη βοήθεια του ΔΣ του Συλλόγου μας .
Πιστοί  λοιπόν  στην προσπάθεια που κάνουμε τόσα  χρόνια και βλέποντας πως τα παιδία μας καθώς και ο Γιάννης Ζαρκάδας μας κάνουν υπερήφανους ως γονείς και ως Σύλλογο το αίσθημα ευθύνης μεγαλώνει και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο  να  είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο αλλά και ωραίο ταξίδι που έχουν επιλέξει τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…..  

Τέλος όπως κάθε χρόνο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοηθούν σε αυτή  την  προσπάθεια  με  όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας ,ξεκινώντας από τους γονείς  των παιδιών μας καθώς και  τις  εταιρείες : ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ,  COCA COLA 3.E , PT BEVERAGE.

A FAMILY THAT KICKS TOGETHER…..
 STICKS  TOGETHER….
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου

William Hill Poker

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares