Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 23:22

Πολλές διακρίσεις από το ''Syros Team Kick Boxing''(photos)!

Syros Team Kick Boxing metalia

Η ομάδα του SYROS TEAM και ο σύλλογος TAO CENTER συμμετείχε για δεύτερη φορά στο τουρνουά μαχητικών αθλημάτων ATHENS CHALLENGE στις αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολών Δούκα «ΔΑΪΣ» .

William Hill Sports Η ομάδα του Syros team με προπονητή τον Γιώργο Ρούσσο και τους αθλητές τους Γιάννη Σονίδη, Γιώργο Δαμίγο και Νίκο Αλμπάνη αγωνίστηκαν στο στυλ kick light και kick boxing συγκεντρώνοντας 7 μετάλλια για την Σύρο! (3 χρυσά, τρία ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο).

Ο Γιάννης Σονίδης μετά από την περσινή επιτυχημένη χρονιά που κατέκτησε την τρίτη θέση του Athens Challenge, φέτος έθεσε υψηλότερους στόχους κατακτώντας φέτος την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 74 κιλών με αντιμέτωπο στον τελικό της κατηγορίας ένα πολύ καλό προπονητή, φέρνοντας το ασημένιο μετάλλιο για την Συριανή ομάδα.

Ο Γιώργος Δαμίγος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 74 κιλών παίρνοντας την τρίτη θέση. Επίσης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 79 κιλών με τον Γιώργο να κατακτά την δεύτερη θέση αυτή την φορά.

Ο Νίκος Αλμπάνης, (17ετών), ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνες στην κατηγορία των -84 κιλών παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο. Επίσης αγωνίστηκε και στην κατηγορία των +79 κιλών εφήβων χρονολογίας 1993-1995 κατακτώντας και εκεί την πρώτη θέση.

Ο προπονητής της ομάδας του Syros Team Γιώργος Ρούσσος, αγωνίστηκε και εκείνος στην κατηγορία +84 κιλών περνώντας όποιων έβρισκε μπροστά του και κατακτώντας και εκείνος την πρώτη θέση του τουρνουά.

Η ομάδα του SYROS TEAM θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους που βρέθηκαν και μας συμπαραστάθηκαν στην πολύωρη “μάχη” μας με την παρουσία τους . Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας , τα οπτικά τις Μαργαρίτας Παγώνη, το κατάστημα τεχνολογίας U, την Ταβέρνα Πλακόστρωτο ,το ενεργειακό ποτό Monster που μας έδινε ενέργεια σε όλη την διάρκεια των αγώνων και τον μεγάλο μας χορηγό Πέτρο Δεναξά ενεργειακό ηλεκτρολόγο που μας βοήθησε να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά πληρώνοντας εξολοκλήρου της συμμετοχές τον αθλητών .

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όσους βοήθησαν την ομάδα μας και σας υποσχόμαστε ότι σύντομα θα ακούσετε νέα μας από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

 

Γιάννης Σιγάλας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares