Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 16:47

Κοπή της πίτας του ΠΓΣΣ...

PANIONIOS PITA

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 18/2/12 η κοπή της πίτας του ΠΓΣΣ στο Κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ και παράλληλα, οι πολλοί θεατές που παραβρέθηκαν στις εξέδρες του γυμναστηρίου, είχαν την ευκαιρία να πάρουν γεύση από τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και Μπάσκετ μέσω επιδείξεων.

Μεταξύ άλλων στο Κλειστό παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κ. Α. Καντζέλης, ο 4ος Αντιδήμαρχος κ. Βαρβαρήγος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χλωρίδης, ο Π.Κ. Οίας κ. Χάλαρης καθώς και ο Πρώην Πρόεδρος του ΔΑΟΣ κ. Μ. Ορφανός.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγή του Προέδρου του ΠΓΣΣ κ. Βαλάντη Βλαβιανού και έπειτα το λόγο πήρε η κ. Μ. Μάϊνα.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης κατείχε το τμήμα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, το οποίο πρόσφατα είχε τη τιμή να δει 6 αθλητές του (Φουστέρη, Κατσίπη, Δρόσου, Φωκάς, Δημήτρης και Μιχάλης Κώστογλου) να βραβεύονται από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Noτίου Ελλάδας που έλαβε χώρα στο δήμο Αχαρνών στην Αθήνα στις 12.2.12 για τις διακρίσεις των αθλητών του τη χρονιά που μας πέρασε.

Επίσης έγινε και επίδειξη των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου με ένα παιχνίδι ανάμεσα στους αθλητές του συλλόγου που είχε διάρκεια δύο 8λέπτων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν αλλά και της προπονήτριας κ. Μαρίας Τσουκνίδου και άλλων μελών του προπονητικού τιμ.

Ενδιάμεσα είχαν κάνει την εμφάνιση τους οι cheerleaders του συλλόγου που ξεσήκωσαν τον κόσμο με το όμορφο χορευτικό τους.


Του Θωμά Πάνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares