Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 17:29

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων οι Λέωντες

leontes trikala

Ο Α.Σ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων 2012 στην Λάρισα με τους εξής αθλητές αθλήτριες Φουστέρης Φώτης έως 55 κιλά , Πετσούκης Γεώργιος έως 59 κιλά, Αλεφραγκή Νικολέτα έως 55 κιλά, Φουστέρη Χριστιάννα έως 44 κιλά. 

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό Και τα τέσσερα παιδιά αγωνίσθηκαν με σθένος και πάθος για την διάκριση .

William Hill Sports

Ο Φουστέρης Φώτης είναι στους 8 καλύτερους έφηβους στην κατηγορία των 55 κιλών σε σύνολο 40 αθλητών ,χάνοντας στον τέταρτο αγώνα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας .

Ο Πετσούκης Γεώργιος έκανε ένα νικηφόρο αγώνα και έχασε στον δεύτερο σημειώνοντας μια αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία των 59 κιλών σε σύνολο 47 αθλητών.

Η Αλεφραγκή Νικολέτα είναι στις 8 καλύτερες νεανίδες στην κατηγορία των 55 κιλών σε σύνολο 27 αθλητριών αν και ήταν η μικρότερη σε ηλικία, χάνοντας στον τρίτο αγώνα .

Η Φουστέρη Χριστιάννα έχασε στον πρώτο αγώνα από αθλήτρια τρία χρόνια μεγαλύτερη, με μεγάλη δυσκολία ,το σύνολο των αθλητριών της κατηγορίας ήταν 9 και η Χριστιάννα ήταν από τις δύο ποιο μικρές ηλικιακά.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει το Γιάννη Ζαρκάδα για τα αποτελέσματα και την προσπάθεια των αθλητών και είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στους έφηβους και στις νεανίδες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Φουστέρης Ευάγγελος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares