Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 13:01

Πανελληνιονίκης και πάλι η Φουστέρη.

FOUSTERH METALIA

Ο Α.Σ ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων για τις ηλικίες 1997-1998 στο κλειστό στάδιο του ολυμπιακού χωριού στους Θρακομακεδώνες το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου με 3 αθλητές και 2 αθλήτριες . 

fousterh 3i foraΟ απολογισμός των αγώνων ένα ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κορασίδες -47 κιλά για την Φουστέρη Χριστίνα Άννα και ένα ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κορασίδες -55 κιλά για την Αλεφραγκή Νικολέτα , αξιόλογη προσπάθεια έκαναν και οι αθλητές μας Μιχαηλίδης Μπαρακάτ Αλαελντίν, Ζοχιός Γεώργιος και Χονδρός Αντώνης .

Ο προπονητής του συλλόγου μας κος Ζαρκάδας Ιωάννης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των αθλητών μας σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου που για να στεφθείς πρωταθλητής στις περισσότερες κατηγορίες χρειαζόσουν   4-5 και 6 αγώνες .Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα δύο κορίτσια μας στις κατηγορίες τους ήταν μικρότερες ηλικιακά παρόλα αυτά η Φουστέρη Χριστίνα Άννα είναι για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλήτρια Ελλάδος και η Αλεφραγκή Νικολέτα μετά το χρυσό μετάλλιο το 2010 επανέρχεται στα μετάλλια . Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας πάντα επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς .

ΥΓ.     Επόμενο ταξίδι αγώνων για τον σύλλογο μας είναι στις 14-15-16 Δεκεμβρίου  στο Πανελλήνιο κύπελλο νοτίου Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο Γεώργιος Στεφανόπουλος στο Περιστέρι .

 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ



Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares