Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 17:56

Πανιώνιος: Καλές θέσεις στο Πανευρωπαϊκό.

pnionios europ prot 2013

 

Πανευρωπαϊκές διακρίσεις μας χάρισαν οι αθλητές μας στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TKD που διοργάνωσε η ΕΤΑΝΕ στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου στις 9-13/1/2013.Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός συμμετείχαν 686 αθλητές από 17 χώρες, γεγονός που φανερώνει και το υψηλό επίπεδο στο οποίο διεξήχθησαν οι αγώνες.

pnionios europ prot 2013 1Οι αθλητές μας, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας μας κ. Τσουκνίδου Μαρίας, επέδειξαν ήθος και αποφασιστικότητα και κατάφεραν, όχι μόνο να κλέψουν τις εντυπώσεις αποσπώντας θετικά σχόλια απο προπονητές και αθλητές άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και να διακριθούν, κατακτώντας αξιοζήλευτες θέσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής μας, Γιώργος Καραμολέγκος που συμμετείχε στην κατηγορία έως 45 Kg, αγωνίστηκε με πάθος και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη διάκριση τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για τον σύλλογό μας. Για πρώτη φορά ο σύλλογός μας, εδραιώνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αντανακλώντας με την διάκριση αυτή, την σκληρή δουλειά που γινεται στις καθημερινές προπονήσεις μας.Ο θρίαμβος όμως των επιτυχιών δεν σταμάτησε εδώ.Τρεις ακόμα αθλητές μας, η Καραμολέγκου Άννα, ο Φωκάς Κωνσταντίνος, και ο Κώστογλου Μιχάλης κατέλαβαν τις πέμπτες (πανευρωπαϊκές) θέσεις,  σε απόσταση αναπνοής δηλαδή από τα μετάλλια, δίνοντας πάνω στο tatami τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι, Ξαγοράρης Παντελής, Φωκάς Δημήτριος, Χαμπέου Κωνσταντίνα και τέλος, η άτυχη Φουστέρη Μελίνα, η οποία τραυματίστηκε στο πρώτο αγώνα και αποχώρησε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια μας γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

pnionios europ prot 2013 2Γίνεται πλέον φανερό ότι, η ανοδική πορεία του συλλόγου ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια της Σαντορίνης και ελπίζουμε το νέο έτος να συνεχίσει να μας χαρίζει τέτοιες διακρίσεις.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την προπονήτρια μας κ. Τσουκνίδου Μαρία και όλους τους αθλητές της αποστολής, όχι μόνο για τις διακρίσεις που φέρανε στις αποσκευές τους, αλλά κυρίως για την ελπίδα και χαρά που έδωσαν σε όλους τους φίλους του συλλόγου. Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το έθνος μας, τα παιδιά μας, μας δείχνουν το δρόμο της επιτυχίας και της ανάτασης.

 

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares