Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 17:49

Λέοντες: Ένα χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό [photos&vid].

LEONTES EYROPAIKO 2013

Άλλη μια επιτυχημένη συμμέτοχη είχε ο ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΣ στο 1ο Πανευρωπαϊκό Συλλόγων που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ΕΤΑΝΕ στο Κλειστό στάδιο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Παλαιό Φάληρο 9 έως 13 Ιανουαρίου 2013 .

Συμμετείχαμε με τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια :Φουστέρης Φώτης εφήβων (-59 κιλά) κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο νικώντας τρείς αγώνες (12-11)(11-5)(6-1) και μία άτυχη στιγμή στον ημιτελικό λόγο τραυματισμού με το σκορ (0-0) ανάγκασε τον αθλητή μας να εγκαταλείψει τον αγώνα   στο πρώτο δίλεπτο και να μην μπορέσει να διεκδικήσει το χρυσό ή ασημένιο μετάλλιο στον τελικό .

Ζοχιός Γεώργιος Εφήβων (-63 κιλά) συμμετείχε σε μία κατηγορία πολύ δυνατή, με αθλητές με τεράστια εμπειρία και αν σκεφθεί κανείς ότι ο αθλητής μας αγωνίστηκε μόλις για δεύτερη φορά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Ζαρκάδα έχει δήξει τεράστια σημεία βελτιώσεις .

Αλεφραγκή Νικολέτα νεανίδων (-52 κιλά) εδώ ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση, στον πρώτο αγώνα η Νικολέτα έχασε 11-8 από την Ισπανίδα που κατέκτησε την κατηγορία της και λέω άτυχοι γιατί αν βρισκόμασταν στο ακριβώς αντίθετο POOL των αγώνων θα έφθανε έως τον τελικό με μεγάλη ευκολία!!!

Ζώτος Γιάννης παίδων (-41 κιλά) όταν είσαι από τους ποιο μικρούς ηλικιακά κα εμπειρικά στην κατηγορία σου αγωνίζεσαι για το καλύτερο και για την εμπειρία, αυτό έκανε και ο μικρός Γιαννάκης. 

Γαβρίλης Ανδρέας παίδων (-37 κιλά) και ο Ανδρέας ήταν από τους μικρότερους σε ηλικία και εμπειρία αθλητές στην κατηγορία του, αλλά και αυτός όπως και όλοι οι αθλητές μας αγωνίστηκε με πάθος και πείσμα.

Ο προπονητής μας Ζαρκάδας Ιωάννης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των αθλητών μας, καθώς και το ΔΣ του συλλόγου αφού μετά τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έρχεται και ένα Χάλκινο Μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό Συλλόγων.

Η προσπάθεια όλων μας αθλητών, προπονητή, ΔΣ συλλόγου, γονιών φέρνει αποτελέσματα κάθε χρόνο, και το σημαντικότερο, υπάρχει συνέπεια και σταθερότητα στα αποτελέσματα των αθλητών μας αυτό είναι χαρακτηριστικό αθλητών με πάθος αγάπη για το άθλημα Μαχητές!!!!!!!

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Φουστέρης Ευάγγελος

LEONTES EYROPAIKO 2013 1LEONTES EYROPAIKO 2013 2LEONTES EYROPAIKO 2013 3LEONTES EYROPAIKO 2013 4LEONTES EYROPAIKO 2013 5LEONTES EYROPAIKO 2013 6LEONTES EYROPAIKO 2013 METALIO


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πανιώνιος: Καλές θέσεις στο Πανευρωπαϊκό. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares