Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 13:01

Πανιώνιος: Στο Καρπενήσι οι Βάσεις

Οι επιτυχίες απαιτούν και θυσίες… αυτό έχει γίνει πλήρως κατανοητό από την διοίκηση του Πανιωνίου Σαντορίνης, που για δεύτερη χρονιά επέλεξε το Καρπενήσι προκειμένου να προετοιμάσει σωστά τους αθλητές του TaeKwonDo.

Μάλιστα από το Θηραϊκό λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Το Καρπενήσι επέλεξε για δεύτερη φορά ο Πανιώνιος Γυμναστικός σύλλογος Σαντορίνης για τις πρώτες προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η αποστολή της ομάδας μας που αποτελείται από 14 αθλητές, την προπονήτρια μας και έναν συνοδό βρίσκεται από τις 24 Αυγούστου στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του Καρπενησίου και θα ολοκληρώσουν εκεί την πρώτη φάση της προετοιμασίας τους στις 31 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις στο απαιτητικό λόγο υψομέτρου κλίμα της περιοχής με τρέξιμο στο βουνό και αγωνιστικό ασκησιολόγιο υπό την προπονήτρια μας κ. Τσουκνίδου και την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ζηνέλη Θωδορή. Η παράλληλη παρουσία των αθλητικών σωματείων Αίαντα Αγ. Δημητρίου, Γαία, Νεύτων και Αίαντα Ασυρμάτου με τους προπονητές τους κυρίους Ζηνέλη Θοδωρή, Σκεπατάρη Τζένη, Σκλαβούνη και Ζηνέλη Κώστα δίνει καθαρά αγωνιστικό ρυθμό στους περίπου 70 αθλητές που ανάμεσα τους βρίσκονται Πανευρωπαϊκοί και Πανελλήνιοι πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής αποστολής TaeKwonDo.

Πέρα από το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων, για τους αθλητές μας έχουν προγραμματιστεί στιγμές χαλάρωσης συνδυασμένες με την πολιτιστική εξερεύνηση της περιοχής. Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο φαράγγι “Πάντα βρέχει” αλλά και την Ιερά μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας. Σε αυτή την δεύτερη επίσκεψή μας στο Καρπενήσι οι αθλητές μας συναντούν φίλους από πέρυσι αλλά και δημιουργούν νέους που σίγουρα θα τύχει να διασταυρωθούν και αγωνιστικά σε κάποιον από τους πολλούς επίσημους αγώνες που θα συμμετάσχουν οι αθλητές μας την νέα χρονιά.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια του τμήματός μας κα. Τσουκνίδου για το ήθος και τη συνολικά καλή παρουσία τους εκτός Σαντορίνης. Η συμπεριφορά τους αποτελεί πρεσβευτή για τον σύλλογο και το νησί μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών μας για την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους καθώς και την Blue Star Ferries και το Dakoutros Travel για την βοήθειά τους στο ταξίδι μας.

Οι εγγραφές στα τμήματα προετοιμασίας TaeKwonDo συνεχίζονται.

PANIONIOS PROETIMASIA KARPENISI 1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares