Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 15:14

Στην Κύθνο βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Στην Κύθνο, το κυκλαδίτικο νησί της απλότητας και της ανεπιτήδευτης φιλοξενίας βρέθηκε προ ημερών αντιπροσωπεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Εκεί συναντήθηκε με το Δήμαρχο του νησιού κ. Μανώλη Φίλιππα ο οποίος ανταποκρίθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό στις προτάσεις της αντιπροσωπείας και τέθηκε ο ίδιος επικεφαλής της ανάπτυξης του αθλητισμού στο νησί.

Η Κύθνος προτίθεται να αναλάβει τη διοργάνωση αγώνα τριάθλου στίβου στην άμμο την άνοιξη στον οποίο μάλιστα θέλει να προσδώσει ιδιαίτερα, μοναδικά χαρακτηριστικά και να τον αναδείξει σταδιακά σε αγώνα πανελλήνιας εμβέλειας.

Παρά τις πλημμελείς εγκαταστάσεις της ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού και γιατί όχι τη δημιουργία σωματείου στίβου, καθώς ενδιαφέρον εκδηλώνουν πολλοί νέοι του τόπου.

Σε συνάντηση μάλιστα της αντιπροσωπείας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Κύθνου κ. Βασιλικής Βασιλείου και της γυμνάστριας Σπυριδούλας Παλατζά συμφωνήθηκε το πρόγραμμα των kids athletics να υλοποιηθεί κατά προτεραιότητα στο νησί.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τρίαθλο "Μίνι"… αύριο στο ΔΑΚ Ανεβαίνει το επίπεδο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares