Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 09:10

Τα kids athletics κοντά στα παιδιά της Κύθνου

Μετά την Μήλο, την Αντίπαρο και τη Σέριφο ήταν η σειρά ενός ακόμα κυκλαδίτικου νησιού, της φιλόξενης και ανεπιτήδευτης Κύθνου να διοργανώσει τα kids athletics.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με τη συμπαράσταση του Δήμου Κύθνου και του Δημάρχου της κ. Μανώλη Φίλιππα διοργάνωσε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου τα kids athletics στην Δρυοπίδα στην οποία συγκεντρώθηκαν τα παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού σχολείου Κύθνου.

kids-athletics-ky8nos-12-2013-2

Τα kids athletics ενθουσίασαν τα παιδιά τα οποία ζήτησαν την επανάληψή τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η γυμνάστρια του δημοτικού σχολείου, Σπυριδούλα Παλαντζά ζήτησε μάλιστα τη συνδρομή της διευθύντριας κ. Βασιλικής Βασιλείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ώστε το σχολείο να αποκτήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διεξαγωγή της εν’λόγω αθλητικής δραστηριότητας.

kids-athletics-ky8nos-12-2013-3

Η Κύθνος μέσω του δημάρχου της φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες καθώς εξέφρασε την επιθυμία, για μια ακόμη φορά, να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες και να δημιουργήσει σωματείο στίβου.

Βετεράνοι αθλητές που κατοικούν στο νησί, φίλαθλοι και γονείς θα τεθούν επικεφαλής της προσπάθειας η οποία θα γίνει υπό την καθοδήγηση της Σπυριδούλας Παλαντζά.

kids-athletics-ky8nos-12-2013-5

Εμείς σαν sportcyclades θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε έναν άνθρωπο που πραγματικά είναι κόσμημα για τον Κυκλαδίτικο στίβο, έναν άνθρωπο που όλοι εμείς που αγαπάμε τον αθλητισμό πρέπει να τον ευγνωμονούμε και να τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας. Φυσικά μιλάμε για τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων τον κύριο Δημήτρη Πάππα. Ο κύριος Πάππας να πούμε για όσους δεν ξέρουν, είναι ο υπεύθυνος του τμήματος Στίβου του ΑΟ Μυκόνου, που τα τελευταία χρόνια έχει συνεχείς διακρίσεις, και στον κλασικό αθλητισμό.

Συγχαρητήρια και πάλι κ. Δημήτρη να είστε πάντα καλά!

kids-athletics-ky8nos-12-2013-4

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανεβαίνει το επίπεδο Ο Γύρος των Πόλεων στην Τήνο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares