Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 09:05

Κυανέρυθρα μετάλλια στον «Γύρο της Μήλου».

Άλλη μία σημαντική παρουσία με κατάκτηση πολλών μεταλλίων μας πρόσφεραν αυτή την φορά αγωνιζόμενοι στη Μήλο στον «ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ» οι νεαροί Μηλιοί αθλητές μας που γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο και ανήκουν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.

milos-medousa-cafe

Αγωνιζόμενοι αυτή την φορά σε γνώριμα μέρη παρουσία συγγενών και φίλων του αθλητισμού,  ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και χειροκροτήθηκαν για την αγωνιστική τους ετοιμότητα, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας και τον σύλλογο στον οποίο ανήκουν σε μία επίσημη σημαντική διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ. Συγκεκριμένα η Δάμη Χριστίνα (νικήτρια και στον αγώνα RunGreeceστο Ηράκλειο) νίκησε πολύ εύκολα την 1η θέση με 2η την συναθλήτρια της στον Πανιώνιο Νομικού Μαριλίζα, στο αγώνισμα των 1500μ κοριτσιών Γυμνασίων. Στην 5η θέση τερμάτισε η ρίπτρια Ιωάννα Μάλλη!!!

Ο Καβαλιέρος Μάνος μαζί με τον συναθλητή του Κρίστιαν Ντούλα σε μια μοναδική στιγμή, δείχνοντας υψηλό ομαδικό πνεύμα τερμάτισαν εύκολα στην 1η θέση κατηγορίας αγοριών Δημοτικών σχολείων μαζί, πιασμένοι χέρι χέρι. Το ίδιο σκηνικό να τερματίζουν μαζί στην 1η θέση να επαναλαμβάνετε και στην κατηγορία κοριτσιών Δημοτικών σχολείων όπου η Λιβανίου Αφροδίτη και Καβαλιέρου Μαρία πιασμένες χέρι χέρι έτρεξαν τα τελευταία μέτρα. (Οι διοργανωτές έδωσαν ως 1η την Λιβανίου).

Τα παραπάνω κορίτσια ακολούθησαν οι συναθλήτριές τους Μαρκέτου Νεφέλη στην 4η θέση και στην 5η θέση η μικρότερη κατά 3 χρόνια!!! Κέλλυ Λιβανίου.

Άξιο αναφορά χρήζει και η 3η θέση στη κατάταξη στην κατηγορία ανδρών Μήλου του 50χρονου συναθλητή των ανωτέρω παιδιών Κώστα Μάλλη (Κωνσταντάκης) που ξεπέρασε πολύ νεαρότερους αθλητές χάνοντας για πολύ λίγο ακόμη και την 2η θέση.

Ο προπονητής των ανωτέρω Περικλής Καβαλιέρος δήλωσε πολύ περήφανος για τις επιτυχίες και τις χαρές που του έχουν προσφέρει τα παραπάνω παιδιά. Μας τόνισε με νόημα ότι όλες τις επιτυχίες που έχουν φέρει οι αθλητές του σε στάδια όπως της Χαλκίδας, Θήβας, Λιβαδειάς, Ηράκλειου, Ρεθύμνου, Παλλήνης, Καλλιθέας, τις έχουν πετύχει απέναντι σε σπουδαίους αθλητές που ανήκουν σε ομάδες με πολύ μεγάλη παράδοση στον στίβο και το κυριότερο χωρίς την παραμικρή βοήθεια (οικονομική ή υλική) από κανέναν στην Μήλο εκτός της βοήθειας των γονιών τους.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα θα αποτελέσουν οι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος Τριάθλου στον Άγιο Κοσμά με την συμμετοχή της Καβαλιέρου Μαρίας και Καβαλιέρου Μάνου στις 5/4 και την συμμετοχή της Χριστίνας Δάμη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κορασίδων στις 12/4 στον Αγιο Κοσμά. Επίσης στις 26/4 όλοι οι παραπάνω αθλητές θα αγωνισθούν στο στάδιο της Λιβαδειάς.

Δείτε εδώ… φωτος από τους αθλητές του Πανιωνίου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares