Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 23:57

Απόλυτη επιτυχία στο 1ο δίαθλο Μώλου στην Πάρο

Άλλη μια εξαιρετικό διοργάνωση του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακό 6 Απριλίου, στην ευρύτερη περιοχή του Μώλου στα Μάρμαρα.

Περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πανέμορφη διαδρομή.

Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά στις 11:00 το πρωί με την εκκίνηση του Ομαδικού και στη συνέχεια, με αναμονή 20 λεπτών, ακλούθησε το ατομικό.

Μεγάλη μάχη δόθηκε στην κατηγορία του ομαδικού και στην κατηγορία 30+.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τις απονομής για όλες τις κατηγορίες, καθώς και με την κλήρωση μιας κάμερας GoPro Hero3 White Edition, μια προσφορά από το κατάστημα Pararam και τη GoPro.

Η διοργάνωση, για ακόμα μια φορά, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές!

Ο Αθλητικό Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του αγώνα: Cycle Store Paros – SiS GO, Para ram - GoPro, ΜΙΧΑΛΙΟΣ, Ξυλόφουρνος.

Επίσης, ευχαριστεί για την πολύτιμη υποστήριξη την Αντίπαρος ΕΝ ΠΛΩ, την Τοπική Κοινότητα Αρχιλόχου, τον Μ.Ε.Α.Σ Αστέρας Μαρμάρων, του Αναπτυξιακού Συλλόγου Μώλου - Τσουκαλιά - Γλυφάδων Πάρου, καθώς και την παρουσία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. ασφαλώς, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την γραμματειακό υποστήριξη, τους εθελοντές, την ομάδα Paros Active και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares