Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 19:27

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τα "Πευκάκια"

Αντιδράσεις και ευθείες βολές έχουν επισύρει οι εργασίες αποκατάστασης του σταδίου των Πευκακιών στην Σύρο.

Οι αντιδρώντες δεν δέχονται την επίστρωση με κουρασάνι στο κουλουάρ του στίβου, καθώς όπως αναφέρουν αυτό απαιτεί σχολαστική συντήρηση, ενώ στο στάδιο δεν θα μπορούν να διοργανωθούν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Μάλιστα ένας από τους σημαντικότερους Κυκλαδίτες του Στίβου, ο Θανάσης Τσούκος αναφερόμενος στο άρθρο μας σχετικά με το στάδιο, τόνισε ότι οι Φίλοι του κλασικού αθλητισμού στην Σύρου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι, καθώς όπως είπε θα ήθελαν ένα στάδιο όπως της Νάξου, της Μυκόνου ή της Άνδρου, τα οποία δεν στοιχίζουν 100.000€ που θα ξοδευτούν για τα πευκάκια, αλλά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες € και πάρα πολλά χρόνια αναμονής. Πάντως ευχόμαστε σύντομα η Σύρος να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο στάδιο στίβου γιατί θεωρούμε ότι πραγματικά της αξίζει.

Φυσικά αυτό είναι άποψη του κ. Τσούκου, με τις δικιές μας πληροφορίες να αναφέρουν ότι πολλοί αθλητές περιμένουν πως και πως την ολοκλήρωση του σταδίου των Πευκακίων, ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις τους.

Εμείς έχουμε δώσει στο παρελθόν το βήμα και έχουμε καταφερθεί εναντίον των υπευθύνων, αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν θα μπούμε σε κανένα προεκλογικό τρυπάκι… αντιθέτως θα τονίζουμε ότι καλό γίνεται για τον αθλητισμό στις Κυκλάδες και θα καυτηριάζουμε τα "στραβοπατήματα".

Διαβάστε τα όσα έγραψε ο κ. Θανάσης Τσούκος στην προσωπική του ιστοσελίδα που διατηρεί σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης:

tsoukosΑρχικά να πούμε ότι οι φίλοι κλασικού αθλητισμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ (όπως γράφτηκε σε σάϊτ) να προχωρήσει το έργο με τον τρόπο που έχει προβλεφθεί. Πρώτον είναι δυνατόν η πρωτεύουσα των Κυκλάδων να έχει στάδιο με χώμα και η Νάξος, η Μύκονο ή η Άνδρος ταρτάν? Εμείς για ποιο λόγο μένουμε πίσω και δεν εκσυγχρονιζόμαστε όπως σωστά έπραξαν τα εν λόγω νησιά? Τι κρύβεται πίσω από αυτό? Ποιος δεν θέλει να μπει το ταρτάν? Το λέω αυτό γιατί αποκλείεται οι αρμόδιοι να είναι τόσο πια βλάκες και να μην γνωρίζουν ότι το 2014 πρέπει επιτέλους να μπει ταρτάν, Το κουρασάνι το έχω ζήσει στο πετσί μου από το 1988 που ξεκίνησα στίβο. Πρέπει να υπάρχει άνθρωπος να το φροντίζει σε καθημερινή βάση. Να το μαζεύει όταν το απομακρύνει ο αέρας, να κλείνει τις λακούβες και το κυριότερο να το ποτίζει. Ακόμη να απομακρύνει περιττώματα ζώων!!!! Η συντήρηση του ταρτάν είναι πολύ πιο ανώδυνη. Μόνο σε περιπτώσεις που έχει αποκολληθεί από τη μεγάλη χρήση χρειάζεται κάποια επισκευή. Μιλάμε δλδ ότι ο Δημος δεν θα επιβαρυνθεί σχεδόν τίποτα για τα επόμενα 7-8 χρόνια, ενώ με το κουρασάνι τα παράπονα θα αρχίσουν πριν καν τελειώσει το 2014. Επίσης ο Δήμος θα πληρώνει 2 άτομα για τα πευκάκια και τη συντήρηση του σταδίου? Αμφιβάλλω. Τόσα χρόνια παρακαλούσαμε για να έρθει κάποιος από το κολυμβητήριο 1 φορά την εβδομάδα και δεν μπορούσαν να στείλουν. Αφού όλοι ξέρουμε ότι το βάρος δίνεται στο χώρο των κλειστών αιθουσών και του κολυμβητηρίου. Άρα λοιπόν ας αφήσουν οι αρμόδιοι τη δήθεν συνεισφορά τους για το κλασικό αθλητισμό και να πάψουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αυτός ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το κλασικό αθλητισμό ( γι' αυτό είναι σε αδράνεια το σωματείο Ποσειδών Σύρου στα αγωνίσματα εντός στίβου) και τώρα πάει με δήθεν ενδιαφέρον να κάνει ένα έργο που ΟΛΟΙ ξέρουν ότι είναι ανεπαρκές. Επίσης πως θα μπορέσουν να γίνουν αγώνες σε αυτό το στάδιο? Ούτε για παν-κυκλαδικό πρωτάθλημα δεν κάνει. Θα έρθουν να τρέξουν στο χώμα οι πρωταθλητές Ελλάδος που πήρε με μεταγραφή ο Παναξιακός??? Μίλησα με αυτούς κάποια στιγμή στο προπονητήριο της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά όταν ήταν να γίνουν οι Παν-κυκλαδικοί αγώνες στη Μήλο που έχει χώμα και είπαν ότι δεν κατεβαίνουν. Έτσι άλλαξαν οι αγώνες και πήγαν στη Νάξο και διεξήχθησαν τελικά. Άρα ούτε για προπόνηση αθλητών ούτε για αγώνες κάνει έτσι όπως πάει να φτιαχτεί. Γιατί λοιπόν να προχωρήσει? Είναι σίγουρα ανεπαρκείς οι αρμόδιοι και πρέπει να απομακρυνθούν από τα του Δήμου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares