Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 12:13

4ος ο Δημητράκης δεν έπιασε το όριο

Δεν έπιασε το όριο για τη πρόκρισή του στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης ο αθλητής του Πανναξιακού - Με την Παρδαλού του ΑΟ Μυκόνου η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό κύπελλο - 9ος ο Παγουνάδης στα 800 μέτρα Δεν έπιασε το όριο για τη πρόκρισή του στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης ο αθλητής του Πανναξιακού - Με την Παρδαλού του ΑΟ Μυκόνου η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό κύπελλο - 9ος ο Παγουνάδης στα 800 μέτρα

Τα «Παπαφλέσσεια» θεωρούνται οι καλύτεροι αγώνες όσον αφορά τον στίβο στην Ελλάδα και συνήθως λειτουργούν ως . το απόλυτο τεστ για τη συμμετοχή των αθλητών στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Και το Σάββατο 31/5 οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις ομάδες των Κυκλάδων καθώς τρεις αθλητές, ένας από τον ΑΟ Μυκόνου και δύο από τον Πανναξιακό διεκδίκησαν την πρόκρισή τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στην Ζυρίχη της Ελβετίας από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν αλλά σίγουρα θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες. Ο λόγος για την Μαρία Παρδαλού που αγωνίζεται με τον ΑΟ Μυκόνου και τους Ανδρέα Δημητράκη και Αθανάσιο Παγουνάδη, οι οποίοι φορούν τα χρώματα του Πανναξιακού. Ξεκινώντας από τις .κυρίες, η Παρδαλού έτρεξε στα 3000 μέτρα στηπλ - πρώτος αγώνας της για φέτος - και τερμάτισε στην τρίτη θέση με 10.04.78, πίσω από την Ντανέκοβα από τη Βουλγαρία και την Γκορσάκοβα από τη Ρωσία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κληθεί από τον ΣΕΓΑΣ να στελεχώσει την εθνική ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας (21 και 22 Ιουνίου) και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Κυκλαδίτικη ομάδα καθώς είναι η πρώτη φορά που αθλήτρια του συλλόγου θα φορέσει τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας. Και εκεί θα προσπαθήσει να κατέβει κάτω από τα 9.52 (έχει ατομικό ρεκόρ 9.54.73 από το 2008) ώστε να πάρει το εισιτήριο για τη Ζυρίχη.

Δημητράκης

Όσο για τους άνδρες της παρέας; Αμφότεροι αγωνίστηκαν στα 800 μέτρα αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους. Ο Ανδρέας Δημητράκης ήταν αυτός που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος όσον αφορά τις υποσχέσεις για κάτι καλό όμως δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από την 4η θέση με 1.49.53, επίδοση που τον έφερε στην 1η θέση από τους Ελληνες (πρώτος ο Ουκρανός Τιμέντσεφ με 1.48.35) ενώ ο έτερος της παρέας ο Θανάσης Παγουνάδης έμεινε μακριά από το ατομικό του ρεκόρ καθώς τερμάτισε στην 9η θέση με 1.55.92. Ο Δημητράκης είναι δεδομένο ότι θα έχει κι άλλη ευκαιρία για τη Ζυρίχη. Πρόσωπο των αγώνων πάντως αναδείχτηκε ο Λούης Τσάτουμας πετυχαίνοντας στο μήκος την 3η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη με 8.22 μ και γνώρισε την αποθέωση από τους εκατοντάδες Μεσσήνιους φιλάθλους που είχαν κατακλύσει τη νότια κερκίδα του Σταδίου της Παραλίας. 

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares