Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 21:00

Πρώτος ο ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο του ανωμάλου.

1οι οι άντρες του ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Στόχος πλέον η διάκριση στους πανευρωπαϊκούς συλλόγων.

Την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία αντρών κατέκτησαν οι άντρες του ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα.

Ο Χρήστος Καλλίας, ο Γιώργος Μίνο και ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος ξεπέρασαν τα μεγάλα φαβορί, τον ΓΑΣ Ιλισσός, τον Έφηβο Χίου και τον ΟΣΦΠ και έδωσαν την πρωτιά στο στίβο του ΑΟ Μυκόνου στα 10.000 μέτρα αντρών.

Ο σύλλογος έχει δημιουργήσει παράδοση κατάκτησης μεταλλίων στα πανελλήνιο πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου. Το 2011 οι παγκορασίδες Α ήταν στην τρίτη θέση, το 2012 οι ίδιες κατέκτησαν την πρώτη θέση ενώ το 2014 οι άντρες ήταν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Σε ατομικό επίπεδο ο Χρήστος Καλλίας βρέθηκε στην 4η θέση με 32.07, ακριβώς πίσω του ο Γιώργος Μίνο με 32.27, ενώ την τριάδα έκλεισε ο αειθαλής Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος, 22ος με 34.13.

Ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο διανύουν εξαιρετική περίοδο φόρμας – ο Γιώργος είχε πετύχει και μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο μόλις πριν από δύο εβδομάδες – και ετοιμάζονται για μεγάλα ατομικά ρεκόρ το καλοκαίρι.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον Παναγιώτη Παπανδρεόπουλο. Κυριολεκτικά χωρίς προπόνηση μπήκε στην ομάδα τελευταία στιγμή και τελικά η συμβολή του ήταν καθοριστική για τη νίκη του συλλόγου.

Στις γυναίκες η Μαρία Παρδαλού ήταν 7η στα 8.000 μέτρα με 30.46, και η Κωνσταντίνα Αραπατσάκου 25η με 43.41, η οποία αντιμετώπισε έντονα προβλήματα κοιλιακού άλγους κατά τη διάρκεια όλης της κούρσας.

Ο Παναγιώτης Μπιμπίρης στους νέους άντρες (ηλικίας 20-22 ετών) ήταν 30ος με 32.34 και έδειξε ότι έχει τις ικανότητες για πολύ καλούς χρόνους.

Απογοήτευσε ο Διομήδης Μπακατσέλος καθώς εγκατέλειψε μόλις στο 6ο χιλιόμετρο και ενώ ήταν ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Η δεύτερη συνεχόμενη εγκατάλειψη μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού προβληματίζει τον αθλητή ο οποίος αναζητά τα αίτια της αποτυχίας του στη χειμερινή σεζόν.

Στον αγώνα κατέβηκε και ο Νόντας Κατσικέας ο οποίος όμως λόγω ενός χρόνιου τραυματισμού του που επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του ζεστάματος σταμάτησε λίγο μετά τα πρώτα χιλιόμετρα.

           

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares