Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 15:23

Πρωτιά για την Καβαλιέρου

Πρώτη σε αγώνες Κλειστού Στίβου η «ιπτάμενη» Μαρία Καβαλιέρου Πρώτη σε αγώνες Κλειστού Στίβου η «ιπτάμενη» Μαρία Καβαλιέρου

Εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών από σωματεία όλης της χώρας συμμετείχαν στους   αγώνες κλειστού στίβου που διεξήχθησαν στο «κλειστό» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων  του Αγίου Κοσμά, στον πρώτο στην ουσία αγώνα της χρονιάς, το Σάββατο 16/2/2016.

   KAVALIEROU OAKA ORTHIAΣτους αγώνες συμμετείχε και η Μηλιά πρωταθλήτρια του Πανναξιακού Μαρία Καβαλιέρου η οποία ήταν δίχως αμφιβολία από τις πρόσωπα της βραδιάς καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ υψηλές επιδόσεις τόσο στο άλμα σε μήκος όσο και στα 60μέτρα με εμπόδια.

   Η 14χρονη αθλήτρια μας με επίδοση 5μ,25εκ στο άλμα σε μήκος όχι μόνο κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση αλλά πέτυχε μια από τις υψηλότερες επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί σε αγώνες κλειστού στίβου στην κατηγορία των ΠΚ Α΄( 14 – 15χρ).

   Η ίδια πολυτάλαντη αθλήτρια λίγη ώρα πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματος του μήκους, τερμάτισε πρώτη στην σειρά της στο αγώνισμα των 60μ με εμπόδια   σε χρόνο 9,88 επίδοση   που τις έδωσε και την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη στο αγώνισμα των εμποδίων.

   Σε κάθε περίπτωση η ταλαντούχα αθλήτρια του Περικλή Καβαλιέρου έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να ανεβάσει ακόμη υψηλότερα τα ρεκόρ της, θέτοντας ως μεγάλο στόχο της χρονιάς το πανελλήνιο μετάλλιο στους αγώνες του ανοικτού στίβου.

   Η Μαρία που είναι η μοναδική αθλήτρια που γυμνάζετε σε χωμάτινο στίβο!! όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα απαγορευτικά που επικρατούσαν σε όλη την χώρα αλλά ήταν και η μοναδική αθλήτρια των Κυκλάδων που συμμετείχε στους αγώνες σημειώνοντας μάλιστα και τις παραπάνω μοναδικές επιτυχίες για τα κυκλαδίτικα δεδομένα.

   Επόμενη αγωνιστική δράση τόσο για την Μαρία όσο και για τους άλλους Μηλιούς αθλητές που γυμνάζει ο Περικλής Καβαλιέρος θα αποτελέσουν οι αγώνες κλειστού στίβου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 31/1/2016.

KAVALIEROU OAKA ORTHIA 1

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares