Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 23:08

Οι πρώτες εμφανίσεις των αθλητών του ΑΟΜυκόνου

Ο Μωχάμεντ Αμπντουλ, η Έμμυ Ιωακειμίδου και ο Ματθαίος Ματζιάρ έκαναν ποδαρικό στους αγώνες για το 2016.

            MOXAMENT AMPNTOUL 2Συγκεκριμένα, ο Μωχάμεντ αγωνίστηκε στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά στα 60 μέτρα και στα 150. Στα 60 μέτρα σημείωσε 7.12 και στα 150 μέτρα 16.48 και φυσικά ήταν πρώτος και στις δύο αποστάσεις. Η επίδοση του στα 60 μέτρα φυσικά είναι νέο ρεκόρ συλλόγου για τις κατηγορίες Αντρών και Νέων, καθώς ο Μωχάμεντ είναι μόλις 22 ετών. Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του στα 150 μέτρα αλλά όχι απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοση του στη μικρή ταχύτητα. Επόμενη εμφάνιση του αυτό το Σάββατο στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

            Στην ίδια ημερίδα έλαβε μέρος και η επταθλήτρια μας Έμμυ Ιωακειμίδου. Η Έμμυ ¨ξεμούδιασε¨ κάνοντας μόνο σφαιροβολία και σημείωσε 11.12 μέτρα, φυσικά και αυτό νέο ρεκόρ συλλόγου. Η Έμμυ είναι σε καλή κατάσταση και θα αγωνιστεί και στην ημερίδα στις 30 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ.

            Ο Ματθαίος Ματζιάρ αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα Κ.Κοτζιά ο οποίος διεξήχθη παράλληλα με το περιφερειακό ανωμάλου δρόμου. Έτρεξε τα 8 χιλιόμετρα σε 28.14, με επίδοση που τον ικανοποιεί καθώς αυτή την περίοδο ο Ματθαίος βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και η καθημερινή προπόνηση του περιλαμβάνει πολλά χιλιόμετρα. Ο Ματθαίος, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στην κατηγορία των Νέων θα πάρει μέρος τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού, όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, στα 8 χιλιόμετρα των Νέων όπου επιδιώκει μια θέση στην πρώτη εξάδα.

IOAKIMIDOU EMMNOUELLA

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares