Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 20:03

Καλό ξεκίνημα για Υφαντίδου

  Η Σοφία Υφαντίδου, η αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟ είναι η πρώτη ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς του Ρίο όσον αφορά τους αγώνες στίβου, με τον βασιλιά των σπορ να κάνει την εμφάνισή του.

Η 31χρονη αθλήτρια από τη Βέροια, πρωταθλήτρια στο Επταθλο παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (αγώνας υπό βροχή) κατετάγη 6η στην 2η προκριματική σειρά στα 100 μέτρα εμπόδια, με επίδοση 13 δεύτερα και 99 εκατοστά και πήρε 980 βαθμούς.

Και με την επίδοση αυτή βρίσκεται στην 25η θέση. Πριν λίγο η Υφαντίδου συμμετείχε και στο άλμα εις ύψος, όπου είχε απίδοση στο 1.65.

Να σημειώσουμε ότι η Υφαντίδου όταν σημείωσε την καλύτερή της επίδοση στο Επταθλο (στη Νάξο το 2015) είχε τρέξει τα 100 μέτρα εμπόδια σε χρόνο 13.83…

Στην κορυφή είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, η Βρετανή Τζέσικα Ίνις-Χιλ με 1149 βαθμούς, ακολουθεί η Ακέλα Τζόουνς από τα Μπαρμπέιντος με 1124 και τρίτη είναι η Ολλανδέζα Νάντινε Φίσερ με 1121.

Είναι η δεύτερη συμμετοχή της Υφαντίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρώτη στο Λονδίνο (εξού και η φωτογραφία) όταν και είχε σημειώσει Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό. Στις δηλώσεις της όταν ανακοινώθηκε η πρόσκληση συμμετοχής είχε τονίσει «Είμαι χαρούμενη για τη δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μου, Κώστα Παναγόπουλο, για τη στήριξη και τις ενέργειες που έκανε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής. Οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν γεμάτες άγχος και ανησυχία. Τελικά όλα πήγαν καλά".

naxospress.gr

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares