Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 03:07

Δυναμώνουν οι ρίψεις του ΑΟ Μυκόνου

Για χρόνια ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου ήταν ταυτισμένος με τους δρόμους, ειδικά με τους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής.

Η 1η θέση στο ομαδικό παγκορασίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το 2012, η 1η θέση των Αντρών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα το 2015, οι νίκες και οι διακρίσεις σε πανελλήνια και σε διασυλλογικά πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια σε όλες τις κατηγορίες από μια πληθώρα αθλητών ανατροφοδοτούσαν το σύλλογο με αθλητές σε αυτά τα αγωνίσματα κυρίως

Από τη νέα σεζόν κάτι φαίνεται ότι άλλαξε. Οι ρίπτες, τους οποίους είχε ήδη ξεχωρίσει κα επιλέξει ο προπονητής του συλλόγου Πέτρος Δημητσάντος δέχτηκαν τεχνικές οδηγίες από τον αθλητή του Πανελληνίου Γιώργο Αντωνίου ο οποίος τους μύησε στα μυστικά του αγωνίσματος.

Πλέον η πορεία των τριών ριπτών είναι ανοδική. Ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ κατά 2 και πλέον μέτρα φτάνοντας στα 12.84 τους Αιγαιοπελαγίτικους και στην 6η θέση, η Μαρίνα Ζουγανέλη σημειώνει ατομικό ρεκόρ σε κάθε αγώνα και το διανθίζει με μετάλλιο, 3η στους Αιγαιοπελαγίτικους και 3η στα Δήλεια ενώ η Γαβριέλα Βίδη ήταν 1η στα Δήλεια με νέο ατομικό ρεκόρ 7.98.

Και οι τρεις βάζουν σοβαρή υποθήκη για πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων - παγκορασίδων το καλοκαίρι, αρκεί να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό και υπευθυνότητα την προπόνηση τους.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares