Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 20:10

Πρωτιά με ρεκόρ από τον Καλλία στον Μαραθώνιο

Ο Χρήστος Καλλίας ήταν ο αθλητής που μπήκε πρώτος στο Παναθηναϊκό Στάδιο στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου επέλεξε να κάνει γρήγορη κούρσα και να τερματίσει τα 5χλμ σε 14.49, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διαδρομής. Ο 28χρονος δρομέας έγινε ο πρώτος που κατεβαίνει τα 15.00 από το 2006 οπότε και το αγώνισμα μπήκε στο πρόγραμμα της διοργάνωσης. Παράλληλα κατάφερε να κάνει δύο τις νίκες του, αφού ήταν πρώτος και πριν από ένα χρόνο.

«Κατάφερα να κάνω ρεκόρ διαδρομής, έσπασα το δικό μου περσινό ρεκόρ. Δεν μπορώ να περιγράψω τα λόγια, την αίσθηση να τερματίζεις στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου», είπε ο Καλλίας.

Δεύτερος με 15.08 ήταν ο Ιταλός Αντέμε Κουνέο, ο αθλητής που γυμνάζεται στην Ελλάδα με τον Νότη Παπούλια και τρίτος ο Κώστας Νακόπουλος, που με 15.13 βελτίωσε την επίδοση του στην απόσταση.

«Είναι ενθουσιασμένος με τον αγώνα. Είμαι Ιταλός ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα και ήταν μία ωραία εμπειρία», ειπε ο 18χρονος αθλητής.

Ο Κώστας Νακόπουλος, στην πέμπτη του συμμετοχή στη διοργάνωση τερμάτισε τρίτος, ωστόσο βελτίωσε την επίδοση του στην απόσταση. «Είναι τρομακτική εμπειρία να τρέχω τέτοια μέρα, είναι η πέμπτη φορά που συμμετέχω στο 5άρι και είμαι ενθουσιασμένος», είπε ο Νακόπουλος.

Στις γυναίκες η Ελευθερία Πετρουλάκη πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού με 17.10, μπροστά από την Ελένη Φιλάνδρα (17.45), ενώ Τρίτη ήταν η Ανθή Κυριακοπούλου με 18.14.

«Εκανα ατομικό ρεκόρ στην διαδρομή και αυτό με ικανοποιεί. Ολη η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, απλά μαγικά να μπαίνεις στο Παναθηναϊκό Στάδιο», είπε η Πετρουλάκη, που θα πάρει μέρος και στους αγώνες του χειμερινής περιόδου. Αγώνας προετοιμασίας ήταν η σημερινή εμφάνιση για την Ελενα Φιλάνδρα, που ετοιμάζεται ήδη με στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. "Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για το κλειστό. Είμαι χαρούμενη με τη συμμετοχή και την εμπειρία", είπε η Φιλάνδρα.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares