Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 22:39

Κέρδος η βελτίωση των ατομικών ρεκόρ

Συνεχίζονται οι καλές παρουσίες των αθλητών και των αθλητριών του Πανναξιακού, που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος μετά και τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του.

Όπως τονίζουν άνθρωποι του συλλόγου η συμμετοχή στις ημερίδες φέρνουν πιο κοντά στον στόχο τους αθλητές που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση των ατομικών ρεκόρ τους .

Περνάμε τώρα στη επίσημη αγωνιστική ημερίδα που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, όπου η αθλήτρια του Πανναξιακού Ελίνα Ανέστη (μεταγραφή απο ΓΣ Γλυφαδας) εντυπωσίασε τόσο στα 60μ. παγκορασιδων που κατεταγη 1η με επίδοση 8,06 όσο και στα 150 μ. κορασίδων (μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία ) που κατεταγη 2η με την σπουδαία επίδοση 19,40.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρόνος της αθλήτριας μας στα 60μ. ήταν καλύτερος και από τον χρόνο της πρώτης στις κορασίδες στο αντίστοιχο αγώνισμα.

Η Μαρία Καβαλιέρου με επιδόσεις 9,19 στα 60μ. εμπόδια και με 5,53 στο μήκος έχει τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα, ενώ η Ελίνα Ανέστη που γυμνάζεται στην Αθήνα υπό τις οδηγίες του Στράτου Βασιλείου με επιδόσεις 8,04 στα 60 και 19,40 στα 150 έχει τις δεύτερες καλύτερες επιδόσεις και στα δυο αγωνίσματα .

Θετική εντύπωση με μεγάλες προσδοκίες στο μέλλον δημιουργεί το γεγονός ότι μετά και την δεύτερη επίσημη ημερίδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα δυο "φτερωτά" κορίτσια βρίσκονται πολύ ψηλά στην κατάταξη με τις καλύτερες επιδόσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, πετυχημένη εμφάνιση και από τον Γιώργο Καραλλιδη, που κατεταγη 5ος στο αγώνισμα των 150μ. παίδων με χρόνο 17,60 έναντι 17,58 του τρίτου αθλητή της κατάταξης.

Επόμενη εμφάνιση των αθλητών του Πανναξιακού το Σάββατο με τη συμμετοχή και της Καβαλιέρου Μαρίας , ενώ στο Σεφ στις 4/2 θα έχουμε και την επανεμφάνιση της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο τριπλούν Αθανασίας Πέρρα.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares