Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 12:55

Με κοσμοσυρροή και τιμές η πίτα του Ναξιακού [pics]

Το ζωντανό κύτταρο του Ναξιακού Αθλητισμού, ο Ναξιακός ΓΣ, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν μέσα από τις επιδόσεις τους το 2016, όπως και του κ.κ. Φουτάκογλου και Ιορδανίδη για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Η αναβάθμιση του Πέτρου Σιδερή σε τεχνικού συμβούλου του ΣΕΓΑΣ, όπως και συνεχής παρουσία του σωματείου τη Νάξου σε μεγάλες διοργανώσεις, ήταν απλά η συνέχεια στην πορεία που διανύει αυτό το σωματείο προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του κλασικού αθλητισμού.

Βέβαια το έργο που προσφέρει ο Ναξιακός αναγνωρίζεται από όλους πράγμα που μεταφράστηκε με την κοσμοσυρροή που υπήρξε στην εκδήλωση, καθώς η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά... Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Tο ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στο κέντρο ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Τσουντάνη) πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας.

Η επιτυχία ήταν μεγάλη καθώς μας τίμησαν με την παρουσία τους 85 παιδιά από τις ακαδημίες μας και 150 γονείς.

Η επιτυχία δεν μένει όμως στα νούμερα καθώς ταυτόχρονα με την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα καινούρια μέλη της οικογένειας του ΝΑΞΙΑΚΟΥ να συζητήσουμε πράγματα που μας απασχολούν και να βάζουμε σιγά σιγά θεμέλια για την υγιή ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού μέσα από τα φυτώρια μας. 

Για ακόμη μία χρονιά τιμήσαμε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2016 στα αγωνίσματα της κατηγορίας τους καθώς απονεμηθεί και τιμητική πλακέτα στον ΣΤΡΑΤΟ ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ του ΙΟΑΡΔΑΝΗ *ΔΙΚΗΓΟΡΟ αναγνωρίζοντάς του την προσφορά του στον Κλασικό αθλητισμό στο νησί μας.

Επίσης, ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Η παρουσία των γονιών και των παιδιών μας τίμησε ιδιαίτερα και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τους χορηγούς μας που να στηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο

«Ας ευχηθούμε όλοι μας το νέο έτος να μας φέρει υγεία σε μας και σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πολλές επιτυχίες εντός και εκτός σταδίου»

 Φωτογραφίες

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares