Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 00:10

Με τιμητικές βραβεύσεις τα Σεϊντάνεια

Με τη συμμετοχή του διοργανωτή Πανναξιακού, του Ναξιακού, του Ηφαίστου Σαντορίνης και του ΑΜΣ Φιλωτίου πραγματοποιήθηκαν τα «Σεϊντάνεια» τη Κυριακή στο ΔΑΚ Νάξου.

Οι αγώνες, που από εδώ και στο εξής θα καθιερωθούν σε ετήσια βάση  είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής από τον Πανναξιακό,  στους Αντώνη και Σπύρο Σεϊντάνη που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή και έχουν προσφέρει, τόσο υλικά, όσο και ηθικά στο σωματείο της Νάξου.

Η διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη και σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις.

Μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του τμήματος στίβου του Πανναξιακού, όπου ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Πλάτωνας Τομπάς έκανε αναφορά στις επιτυχίες και στα πεπραγμένα και στον τρόπο λειτουργίας του τμήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και τους προπονητές.

Ο Πλάτωνας Τομπάς έκανε ειδική αναφορά στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και τη δουλειά που γίνεται από τους Γιάννη Ζαφρίρη και Γιάννη Παραβατό, όπως επίσης και στη στήριξη των Φιλάθλων, τους οποίους εκπροσώπησε ο Βασίλης Κουτσογιαννάκης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, στην οικογένεια των δύο μεγάλων εκλιπόντων Αντώνη και Σπύρου Σεϊντάνη, στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, τη πρωταθλήτρια Ελλάδας, Μαρία Μπελιμπασάκη που έδωσε το παρών στους αγώνες και στον Αντιπρόεδρο του Ναξιακού, Αναπληρωτή Γραμματέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και βετεράνο πρωταθλητή του πεντάθλου κ. Ξενάκη.

Θα ακολουθήσει βίντεο με τις βραβεύσεις  και τις συνεντεύξεις από την εκδήλωση.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares