Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 12:26

Σπουδαίες επιδόσεις από τον Αίαντα Τήνου

Μετάλλια ... Αίμα ... Ιδρώτας ... Αέρας και άλλη μια σπουδαία εμφάνιση για τον Αίαντα Τήνου.


Οι "Μικροί Ήρωες" του "ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ", έκαναν ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και σήμερα στο ... ανεμοδαρμένο λόγω των  άσχημων  καιρικών  συνθηκών στο  γήπεδο  του  Κόρφου , στην Μύκονο. Όλες οι ηλικιακές  κατηγορίες αθλητών του συλλόγου μας , που αγωνίστηκαν , διέπρεψαν στο Διασυλλογικό του  Ομίλου μας , σήμερα Σάββατο 01η Απριλίου , με την συμμετοχή των  αντίστοιχων "ομοίων" σε επίπεδο κατηγορίας τους, από τον Ανδριακό και τον Α.Ο. Μυκόνου.

Μαθήματα προς μίμηση για όλους, σε οτι αφορά  ήθος, και αγωνιστικότητα, και με τους μικρούς μας, να γεμίζουν και να μας γεμίζουν χαρά με τις πολλαπλές επιτυχίες και διακρίσεις που έφεραν στο ιστορικό του δυναμικού συλλόγου μας. Από το προπονητικό team, ο απολογισμός των αγώνων ήταν εξαιρετικός, με μια συνολική ουσιαστική και πολύ καλή εμφάνιση, με επιδόσεις καλύτερες στο σύνολό τους απο τις χρονομετρημένες των προπονήσεων.

Ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" εκ μέρους της διοίκησης ,στους γονείς των  αθλητών που ακολούθησαν την αποστολή και ένθερμη παρουσία και υποστήριξη τους στις προσπάθειες των παιδιών. Συνέχεια έχει, η παρουσία μας την Κυριακή 02 Απριλίου , στην "Ευρυπιδειο Διαδρομη" , έναν αγώνα αντοχής φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην Μύκονο.

Κλείνοντας, θα αναφέρουμε αναλυτικά, τις διακρίσεις μας, στα ανάλογα αγωνίσματα, και θα προβληματιστούμε όλοι μαζί απαντώντας στην ερώτηση: "Έαν τα παιδιά αυτά καταφέρνουν  και είναι εκει που είναι σε χρόνους  και μετρημένες αγωνιστικές και επιτυγχάνουν τέτοιες επιδόσεις και ατομικές βελτιώσεις στον στίβο των Κυλάδων, με τις μηδαμινές η με ελάχιστες υποδομές προπόνησης και υλοποίησης των αγωνισμάτων του κλασσικού στίβου στο νησί  μας, ΠΟΥ θα έφταναν αν όντως προπονούνταν ΟΠΩΣ έπρεπε;;;

-1η Θέση  στην Σφαιροβολία Παμπαίδων Β ( Χαλαρης Λ.)  με βολη στο 8.45 .
-2η Θεση στο Αλμα Εις Μηκος Παγκορασίδων (Κουσουναδη Η.) με άλμα στα 3.44
-1η Θεση στο 60 μέτρα Παμπαίδων Β  (Παγανελης Ν.)
-2η Θεση στα 50μετρα Παγκορασίδων (Κουσουνάδη Η.)
-2η Θέση Αλμα εις Μήκος Παμπαίδων Β (Παγανέλης Ν.)
-3η Θεση Σφαιροβολία Παμπαίδων Β (Σιωτος Ν.)

Εκ της Διοίκησης  "Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ"

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares