Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 16:48

Η Μήλος και η Μύκονος στον ΣΕΓΑΣ για τους Αιγαιοπελαγήτικους

Στα γραφεία της ομοσπονδίας βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλακης και ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κ. Νίκος Γκέλος, συνοδευόμενοι από ανθρώπους της ΕΑΣ Κυκλάδων.

Ο Δήμαρχος Μήλου και ο αντιδήμαρχος Μυκόνου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους για την ανάληψη αθλητικών διοργανώσεων. Η Μύκονος είναι το νησί που θα φιλοξενήσει φέτος τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, ενώ την αντίστοιχη διοργάνωση του 2021 θέλει να διοργανώσει η Μήλος. 

Ο Δήμαρχος του νησιού Γεράσιμος Δαμουλάκης ζήτησε τη διοργάνωση του 2021 δεδομένο του ότι έως τότε θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή του σταδίου. 

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Νίκος Γκέλος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες και άλλες δράσεις που έχει αναλάβει το νησί. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ακόμη η πρόεδρος της ΕΑΣ Κυκλάδων, Καλλιόπη Δακτυλίδη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας και ο τεχνικός ανάπτυξης της ομοσπονδίας Μάρκος Καλούδης.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares