×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2011 01:13

Ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων.

epsk_geniki_syn

Η ΕΠΣ Κυκλάδων προχώρησε στην ματαίωση της Γενικής συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί για της 16 του μήνα.

Αντί της γενικής συνέλευσης η ΕΠΣ Κυκλάδων ζητά από τα σωματεία να στείλουν τις έγγραφες προτάσεις οι οποίες και θα ληφθούν σοβαρά υπόψην για την σύνταξη των προκηρύξεων των επόμενων πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Car Gadgets

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, κατά την συνεδρίασή του στις 6-7-2011, αποφάσισε την ματαίωση της εξαγγελθείσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, για τις 16-7-2011, με θέμα την συζήτηση, επί των προτάσεων των Σωματείων, για τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων μας, την περίοδο 2012-2013, καθώς και θεμάτων των  Προκηρύξεων .

Η απόφαση της ματαίωσης λήφθηκε αφ' ενός λόγω των ελαχίστων (3) προτάσεων που κατατέθηκαν, με την πλειοψηφία μάλιστα  των οποίων να προτείνουν τη συνέχιση του σημερινού τρόπου διεξαγωγής και αφ' ετέρου την δήλωση αδυναμίας, των περισσοτέρων Σωματείων, να εκπροσωπηθούν στην ΓΣ αυτή, λόγω του ότι η Τουριστική περίοδος βρίσκεται σε έντονους ρυθμούς . Αντί για την ματαιωθήσα ΓΣ, το ΔΣ αποφάσισε να ζητήσει άμεσα έγγραφες προτάσεις από τα Σωματεία, τις οποίες θα λάβει σοβαρά υπ' όψιν στην σύνταξη των προκηρύξεων .

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares