Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 02:22

Παραιτήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ ο Δημήτρης Πάππας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportsfeed.gr, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Πάππας δήλωσε την παραίτηση του από το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Ο Δημήτρης Πάππας συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αναμορφώσει τον κλασικό αθλητισμό στις Κυκλάδες και σίγουρα η απόφαση του θεωρείται σημαντικό πλήγμα, καθώς χάνουμε μία ισχυρή φωνή μέσα στην κεντρική διοίκηση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Εκτός διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ βρέθηκε, ένα από τα στελέχη πρώτης γραμμής. Ο Δημήτρης Πάππας, πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων υπέβαλλε την παραίτηση του.

Πρόκειται για μια προαναγγελθείσα παραίτηση την οποία ο έμπειρος Μυκονιάτης παράγοντας είχε γνωστοποιήσει από τον περασμένο Ιούλιο και μέχρι την τελευταία στιγμή έγιναν προσπάθειες να μεταπειστεί. Ο ίδιος όμως φαίνεται ανένδοτος καθώς διαφώνησε με τον τρόπο λειτουργείας του διοικητικού συμβουλίου και απλά περίμενε να ολοκληρωθούν οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες για να καταθέσει την παραίτηση του. Δε θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα άλλωστε καθώς ήταν αυτός που έπεισε εξ’ ονόματος του ΣΕΓΑΣ, το δήμο Μυκόνου να ανακαινίσει το στάδιο του νησιού.
Τη θέση του Πάππα στο συμβούλιο θα κληθεί να καλύψει ο πρώτος επιλαχών, ο Γιάννης Μπόλλας.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares