×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011 07:58

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

    aom_lambrou-Styla
  • Δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία να  μπει στον τελικό της σφύρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών ο ρίπτης μας Χάρης Μόσχος.
Αν και σημείωσε νέο ατομικό φετινό ρεκόρ με 51,27 κατατάχτηκε 15ος στον πρωινό προκριματικό.  Βεβαίως ο μεγάλος στόχος της χρονιάς για τον Χάρη δεν είναι άλλος από το μωρό που περιμένει να του χαρίσει η γυναίκα του Τούλα στις αρχές του Σεπτέμβρη.
  • Την 6η θέση στην κατηγορία αντρών και την 7η στην γενική κατάταξη κατέκτησε ο υπερμαραθωνοδρόμος μας Γιώργος Πάνος στον Ευχίδειο αγώνα απόστασης 107,5 χιλιομέτρων ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 31 Ιουλίου. Ο Γιώργος διήνυσε την απόσταση από τους Δελφούς στις Πλαταιές σε 12 ώρες.07.05, επίδοση που απέχει από το ατομικό του ρεκόρ το οποίο όμως το είχε επιτύχει υπό καλύτερες συνθήκες σε βραδινό αγώνα και όχι σε ημερήσιο όπως ήταν φέτος. Μεγάλος στόχος του Γιώργου Πάνου για το 2011 είναι και πάλι το Σπάρταθλον, ο διεθνής αγώνας των 250 χιλιομέτρων από την Αθήνα στη Σπάρτη ο οποίος θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.
  • Αγώνες στίβου για τα παιδιά γεννημένα τις χρονιές από το 1998 μέχρι και το 2002 θα διοργανώσει ο σύλλογός μας το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου. Στους αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του σωματείου μας, αλλά και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, αλλά και την υποστήριξη της ανάπτυξης του κεντρικού ΣΕΓΑΣ αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότερα από δέκα σωματεία από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα και περισσότεροι από 200 αθλητές. Μεταξύ των σωματείων που θα έρθουν στο νησί μας θα είναι ο Πανελλήνιος ΓΣ, ο ΟΦΗ, ο Ελευθέριος Βενιζέλος Χανιών, ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας, ο ΑΣΓ Ιωαννίων, η ΕΚΑ Δωδώνη, ο Αμεινίας Παλληνεύς.
  • Σχολή κριτών στίβου αναμένεται να λειτουργήσει στο νησί μας δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου.  Η σχολή αυτή θα επιτρέψει η Μύκονος να μπορεί να αναλαμβάνει τη διοργάνωση αγώνων στίβου πανελλήνιας εμβέλειας καθώς θα διαθέτει το στελεχιακό δυναμικό για την εύρυθμη λειτουργία της όποιας διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα :  6944356695 ή στο 6976510992
Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares