×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011 09:28

Παριανός αθλητής σε υπερμαραθώνιο της Γαλλίας

Spartathlon2009

Ο Παριανός αθλητής Μάριος Φούρναρης θα τρέξει σε υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου της Γαλλίας που θα διεξαχθεί εφέτος για 9η φορά.

Οι δρομείς καλούνται να καλύψουν τα 1150 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 18 ημέρες, τρέχοντας κατά μέσο όρο 65 χιλιόμετρα την ημέρα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10/8 και ο τερματισμός στις 27 Αυγούστου.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν δρομείς από οχτώ χώρες μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά θα υπάρχει και Ελληνική συμμετοχή. Οι άλλοι δύο Έλληνες που θα τρέξουν στο αγώνα εκτός του Μ. Φούρναρη είναι o Μιχάλης Αναγνώστου από τα Γιάννενα και ο Γιώργος Τζιλιασκόπουλος από την Αθήνα.

Συνολικά στον αγώνα θα μετέχουν 50 δρομείς από τις χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, ΗΠΑ, Αλγερία, και Ιαπωνία.

Σημειώνουμε ότι μέσα στις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι δρομείς είναι οι βροχές και οι μεγάλες υψομετρικές διαφορές στα βόρια καθώς και η υπερβολική ζέστη σε συνδυασμό με υγρασία στο νότο. Τέλος, όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα καθημερινά, (από τις 10 Αυγούστου), στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας: www.yanoo.net

«Τα Νέα της Πάρου Αντιπάρου»

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares