Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 23:00

Δέυτερη θέση για την Καβαλιέρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Η Μήλος προοδεύει και αποδεικνύεται καθημερινά μέσω των επιτυχίων σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ανερχόμενης αθλήτριας του στίβου, Μαρίας Καβαλιέρου να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο αγωνισμα του αλματος εις τριπλουν στην διεθνη συναντηση μεταξυ Κυπρου - Ελλαδος που διεξηχθη στις 25/7/20018 στο σταδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας στην Κυπρο.
Η Μηλια αθλήτρια του Πανναξιακου με το εθνόσημο στο στηθος με επιδοση 12,02 (νεο ατ.ρεκορ) μετά από συγκλονιστικό τελικό κατετάγη 2η χάνοντας για 3 μόνο εκατοστά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε η αθλήτρια της Κυπρου Χρυστονυμφη Παιδιου. 
Η Μαρια θα ανηκει και την νεα χρονια στην ιδια αγωνιστικη κατηγορια Κ-18 κατι που δημιουργει προσδοκιες για ακομη μεγαλυτερες επιτυχιες
Στους παραπάνω αγώνες δεν αγωνίσθηκε ελέω προσωπικού προβλήματος τελικά η δεύτερη Μηλια αθλήτρια η Ιωάννα Μάλλη  παρότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα .
Η τελευταία αθλητρια του Πανναξιακου με βαση την ατομικη της επίδοση θα διεκδικούσε με πολλές πιθανότητες το χρυσό μετάλλιο. 
Επισης να αναφέρουμε και το χρυσο μετάλλιο που κατέκτησε η Γλυφαδιωτισα συναθλήτρια των Μηλιων κοριτσιών στον Πανναξιακο Ελίνα Ανέστη στο αγώνισμα των 100μ με εμποδια!!!
Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι η Ελλαδα ηταν η νικήτρια των αγώνων τοσο στους παίδες όσο και στις κορασίδες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares