Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 14:20

Μύκονος: Καταγγέλλουν απρεπή συμπεριφορά σε Ναουμένγκο και Μπότση

Δύο συμβάντα που εκτυλίχθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στην κλειστή αίθουσα εκγύμνασης του γηπέδου στον Κόρφο, έχουν προκαλέσει τον αποτροπιασμό της στιβικής οικογένειας του ΑΟ Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, σε επαφή που είχαμε με ανθρώπους του τμήματος στίβου του ΑΟ Μυκόνου, μας έγινε γνωστό ότι χθες, Δευτέρα 20/8 και ενώ ο πρωταθλητής ρίψεων (6η θέση στην Ελλάδα) του συλλόγου, Βλαντιμίρ Ναουμένγκο μετέβη στη αίθουσα για προπόνηση, δέχθηκε παρατήρηση προκειμένου να απομακρυνθεί από τον χώρο.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν άνθρωπος, ο οποίος κατέχει υψηλή θέση μέσα στο τμήμα μπάσκετ και για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε το όνομα του, καθώς η πρόθεση μας έχει να κάνει με την καταδίκη του γεγονότος και μόνο με αυτή.

Μάλιστα στην ίδια καταγγελία αναφέρθηκε ότι, παρόμοιο γεγονός διαδραματίστηκε και την Κυριακή 19/8, όπου αυτή την φορά εκδιώχθηκε ένας άλλος αθλητής του στίβου, ο Χρήστος Μπότσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αίθουσα ανήκει μαζί με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις στον Δήμο Μυκόνου, ενώ ανάμεσα στον εξοπλισμό υπάρχουν και πολλά όργανα, τα οποία έχουν γίνει δωρεά από τους ανθρώπους του τμήματος στίβου.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το ρεπορτάζ που κάναμε, ήδη το τμήμα μπάσκετ έχει καταθέσει αίτημα για να λάβει συγκεκριμένες ώρες προπόνησης, με το γεγονός βέβαια αυτό να μην αποτελεί δικαιολογία, καθώς μιλάμε για αθλητές που αγωνίζονται φορώντας την ίδια φανέλα.

Αντίθεση

Το site μας επικοινώνησε με τον έφορο του τμήματος Μπάσκετ του ΑΟ Μυκόνου, κ. Γιώργο Γρυπάρη (Φλάσκο), ο οποίος τόνισε ότι καταδικάζει το γεγονός: «Καλό είναι τα πράγματα να λέγονται με το όνομα τους. Το γεγονός να διώχνει κάποιος αθλητή της ομάδα από το γυμναστήριο είναι κάτι που με βρίσκει κάθετα αντίθετο».

40fee4390008561e796ef804ed8b2996_XL.jpg

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares