Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 23:17

Ναουμένκο για μεγάλα πράγματα... ''εκτόξευση'' στα 16μ. στη Παλλήνη

Ένα νέο ατομικό ρεκόρ, μία βολή στα 16.00μ, επιφύλαξε για τον Βλαντιμίρ Ναουμένκο η συμμετοχή του στους αγώνες του Αμεινία Παλληνέα, στην Παλλήνη Αττικής.

Με τα 16 μέτρα "φλέρταρε" εδώ και καιρό ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου και ήταν θέμα ημερών να έρθει αυτή η μεγάλη βολή που τον φέρνει ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας του αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.  Επίσης επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ο προπονητής του Γιώργος Αντωνίου, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια έχει αναλάβει τον Βλαντιμίρ και τον έχει φέρει σε υψηλότατο επίπεδο.

Ο ρίπτης του ΑΟ Μυκόνου δεν βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο που θέλει καθώς οι σημαντικές αγωνιστικές του υποχρεώσεις διεξάγονται μετά τα τέλη Ιουνίου και η επίδοση των 16 μέτρων απλώς αποδεικνύει ότι σύντομα θα έρθουν πολύ καλύτερες επιδόσεις. 

Στους ίδιους αγώνες, στα μετάλλια βρέθηκε και η ραγδαία ανερχόμενη Καλλιόπη Ελαμπάν η οποία στα 150μ παγκορασίδων (δηλαδή κοριτσιών μέχρι 15 ετών) κατέκτησε την 2η θέση με επίδοση 19.53 ανάμεσα σε περισσότερα από 40 κορίτσια που πήραν μέρος στο αγώνισμα. Η Καλλιόπη αναμένεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της, τον Ιούλιο στη Χαλκίδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Νικόλ Κουκά αγωνίστηκε στα 300μ και με επίδοση 48.30 βρέθηκε κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, Η Νικόλ για μια ακόμη φορά στάθηκε άτυχη καθώς στην εκκίνηση του αγωνίσματος αισθάνθηκε έντονη ενόχληση στον αστράγαλο

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares