Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 12:11

«Πέταξε» για τελικό στο Μπακού η Μαρία Καβαλιέρου

Ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης στην κατηγορία U-18 συγκαταλέγεται πλέον και εμπράκτως η Μηλιά αθλήτρια του Πανναξιακού, Μαρία Καβαλιέρου.

Η Καβαλιέρου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του άλματος εις τριπλούν στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου πραγματοποίησε άλμα 11.91, που μπορεί να ήταν μακριά από το ατομικό της ρεκόρ, ήταν όμως ικανό να της δώσει το εισιτήριο και πλέον την Παρασκευή να αγωνιστεί δίχως άγχος απέναντι στις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης.

Η παρουσία της Μαρίας Καβαλιέρου στο Μπακού, αλλά και ολόκληρη τη σεζόν αποτελεί ενός είδους δικαίωση για την ίδια και τον προπονητή, πατέρα της Περικλή Καβαλιέρο, ενώ σκορπίζει περηφάνια σε όλους τους Κυκλαδίτες και ειδικά στη γενέτηρά της τη Μήλο.

Από εκεί και πέρα, ο Ορέστης Ντουσάκης με βολή στην τρίτη του προσπάθεια στα 75,18 μ. πήρε την πρόκριση ως πέμπτος για τον τελικό της σφυροβολίας. Στα 200 μ. ο Γιάννης Καριοφύλλης έκανε το πρώτο βήμα, αφού τερμάτισε δεύτερος στη σειρά του με 21.70 (1,0) και προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρα. Στις 12 καλύτερες του τριπλούν θα είναι η Μαρία Καβαλιέρου που πέτυχε 11,91 μ. (1,9) στο τρίτο της άλμα καθ προκρίθηκε στον τελικό. 

Αντίθετα δεν τα κατάφερε η Μαρκέλλα Παπανδρέου που τερμάτισε έκτη στην τρίτη προκριματική σειρά των 200 μ. με 25.09 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση. Την προσπάθεια της στο έπταθλο ξεκίνησε η Αναστασία Ντραγκομίροβα που στα δύο πρώτα αγωνίσματα τα πήγε πολύ καλά κι έδειξε σε θέση να κυνηγήσει μια καλή επίδοση, που θα της δώσει θέση ψηλά στην κατάταξη. Η αθλήτρια έκανε 14.37 (0,6) στα 100 μ. εμπ. και 1,71 μ. στο ύψος.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares