Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 14:31

Καλή παρουσία και μετάλλια για τον Πανναξιακό στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Πανναξιακού Α.Ο. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών, όπου κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο με τον Δημητράκη και 1 χάλκινο με τον Χονδροκούκη, έχοντας πολύ καλά πλασαρίσματα με τους υπόλοιπους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου, αναφέρει:

Η οικογένεια του Πανναξιακού (Δ.Σ Τμήμα στίβου-φίλαθλοι)συγχαίρει την ομάδα στίβου ανδρών-γυναικών  του συλλόγου που στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα (Πάτρα 27-28/07)κατέκτησε ένα χρυσό (Α. Δημητράκης με την εκπληκτική επίδοση 3.39.90΄ στα 1500μ), ένα χάλκινο (Δ.Χονδροκούκης στο άλμα εις ύψος με επανεμφάνιση ύστερα από 5 χρόνια απουσίας)μια 5η θέση (Μ. Σταματόγιαννης στη σφαιροβολία με επανεμφάνιση ύστερα από 5 χρόνια) και μερικές άλλες καλές εμφανίσεις(Ακτύπης,Κατραούρας) και συνολικά μια πολύ καλή θέση στη γενική κατάταξη παρά τις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμού της πρωταθλήτριας Μπελιμπασάκη Μαρίας και του πρωταθλητή στα σπρίντ Στεργιούλη Ευθύμιου.

 Θεωρούμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας WAFFLE HOUSE,KOUTELIERIS SPAR, Κουμερτάς Μέλι, ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ, DOLE και ΥΦΑΝΤΗΣ,BLUESTAR για την σημαντική βοήθεια τους όπως επίσης την SEAJETS την χορηγία των εισιτηρίων σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα .

Τονίζουμε τέλος την σημαντική διευκόλυνση του κ. Δ. Παππα αντιπρόεδρου της ΕΑΣ Κυκλάδων προς την ομάδα όπως επίσης και την αξιόλογη στήριξη του κ. Καρούση Δημήτρη

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος                                                            Γενικός  Γραμματέας

Βαγγέλης Καρλοβιτς                                                   Στεφάνου   Νικόλαος

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares