Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 19:06

Άτυχη η Μπελιμπασάκη που χάνει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Μπίντγκοζ

Το ταξίδι για την Πολωνία ξεκίνησε, νωρίς σήμερα το πρωί το πρώτο γκρουπ της  ελληνικής αποστολής, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ (9-11/8), με την αθλήτρια του Πανναξιακού όμως να είναι η μεγάλη απούσα.

Η αποστολή μας θα κληθεί να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο, αφού η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν είναι τελικά σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα. Η αθλήτρια που έχασε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λόγω του τραυματισμού της, όχι μόνο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά έχει μείνει πίσω στις προπονήσεις και δεν είναι σε θέση να βρεθεί στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ήθελε. 

Παρόλα αυτά η Μπελιμπασάκη ζήτησε να ταξιδέψει στοΜπίντγκοζ, προκειμένου να στηρίξει έστω και ψυχολογικά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Η ομάδα μας έχει δύσκολο έργο καθώς θα κληθεί να βρεθεί αντιμέτωπη με σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης, σε μια χρονιά όπου η παραμονή έχει γίνει ακόμη δυσκολότερη, αφού από τους 12 που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους οι  πέντε θα αφήσουν την κατηγορία, προκειμένου το 2021 η Σούπερ Λίγκα να διεξαχθεί με οχτώ ομάδες (θα ανέβει και μία ομάδα από την Α κατηγορία). 

Τα περισσότερα μέλη της ομάδας μας αναχωρεί για το Μπιντγκοζ το μεσημέρι της Πέμπτης και μαζί θα ταξιδέψει και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος είναι αρχηγός της αποστολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. 

4869829_1_adecb.jpg

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares