Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 20:46

Από τον Πανναξιακό στην ΑΕΚ και η Πηνελόπη Βασιλοπούλου

"Συγχαρητήρια Πηνελόπη Βασιλοπούλου για την παλικαρίσια 5η θέση στον τελικό των 100μ με εμπόδια που στερήθηκες την χαρά του μεταλλίου μόλις για 0,2 χιλιοστά!!! Η παραπάνω θέση πιστεύω ότι αποτελεί δικαίωση της επιλογής σου να φύγεις από την Αθήνα και να έρθεις στη Μήλο για να γυμναστείς μαζί μου, αλλά και δικαίωση της σκληρής προετοιμασίας σου κάτω από δύσκολες και ανύπαρκτες εγκαταστάσεις. (Στερούμαστε ακόμα και εμπόδια !!! Και αυτά τα λίγα 7-8 που έχουμε να ναι καλά ο ……αν θέλει τον αναφέρω)" και λίγο αργότερα προσθέτει ... Χαρείτε Μήλιοι , Ναξιώτες και όλοι οι Κυκλαδίτες αυτές τις μοναδικές επιτυχίες των τρομερών αθλητών και όσοι μπορείτε αγκαλιάστε και βοηθήστε αυτά τα παιδιά!!!" 

Ποιος και πότε τα λέει αυτά; Ο λόγος για τον Περικλή Καβαλιέρο, τον πατέρα και προπονητή ή προπονητή και πατέρα των κοριτσιών από τη Μήλο που αγωνίστηκαν στον Πανναξιακό και δημιούργησαν αυτό που λέμε "Μήλος, η τζαμάικα των Κυκλάδων"... Και το ανέφερε αυτό όχι μόνο για την Πηνελόπη Βασιλοπούλου αλλά και για όλα τα κορίτσια της ... παρέας στα τέλη Ιουνίου με το πέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου που έγινε στην Κατερίνη. 

Πριν από περίπου πενήντα ημέρες, η νεαρή Πηνελόπη Βασιλοπούλου - ανέβαινε στο πιο ψηλό σκαλί των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που έγιναν στην Λέσβο.. Εκεί όπου με τα χρώματα του Πανναξιακού ΑΟ πήρε δύο μετάλλια: Πρωταθλήτρια Αιγαίου με ρεκόρ Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στα 100μ με εμπόδια Γυναικών με επίδοση 16,85, και 2η στα 100μ Γυναικών με 13,13 (!!!) Το πιο εντυπωσιακό για την μικρή με το γοητευτικό χαμόγελο; τις επιτυχίες αυτές τις έκανε ως κορασίδα τρέχοντας με αντίπαλες μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες...  

stivos-vasilopoulou-1_1_83f0b.jpg

Και σήμερα, η Πηνελόπη Βασιλοπούλου ακολούθησε το δρόμο της κολλητής της, της Μαρίας Καβαλιέρου,  υπογράφοντας στην ΑΕΚ... Αφήνει τις Κυκλάδες και τον Πανναξιακό για την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ. Και όπως διαβάζουμε  "Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Πηνελόπη Βασιλοπούλου. Η 17χρονη (17/03/2002) αθλήτρια ύψους 1,68 μ., υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας στίβου του Συλλόγου.

Η Πηνελόπη Βασιλοπούλου ξεκίνησε το στίβο από τον ΓΣ Κερατσινίου, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή της στην Κηφισιά. Τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού, κατακτώντας την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στα 100 μ. με εμπόδια. Παράλληλα, δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Κλειστού Στίβου, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ 7.96″ στα 60 μ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Πηνελόπη Βασιλοπούλου δήλωσε στο aek.gr: “Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ για την ΑΕΚ, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα μπω σε ένα επαγγελματικό χώρο, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα. Η ομάδα έχει βάλει πολύ δυνατά θεμέλια ώστε να επιστρέψει στην κορυφή. Διαπιστώνω ότι η σημερινή Διοίκηση έχει συμβάλει τα μέγιστα στη δημιουργία ενός υγιούς και πολύ ανταγωνιστικού σωματείου σε ολα τα αθλήματα και ότι στα πλαίσια αυτά αναγεννιέται και το τμήμα του στίβου, με στόχο την κορυφή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Συλλόγου, καθώς ήταν όνειρο μου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, κ. Περικλή Καβαλιέρο, καθώς αυτός με έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο“.

Πηνελόπη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!"

Εμείς, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πηνελόπη και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας της και να χαμογελάει όσο το δυνατόν πιο συχνά.. 

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares