Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 17:19

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ επικεντρώνεται στα 50χλμ. βάδην ενόψει των Ολυμπιακών του Τόκιο

Για την τρίτη Ολυμπιάδα της καριέρας του προετοιμάζεται ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, που για άλλη μία φορά θα επιδιώξει να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους βαδιστές του πλανήτη.

Ο έμπειρος αθλητής διανύει εδώ και καιρό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια του για τη νέα χρονιά και αυτά είναι προσανατολισμένα στα 50χλμ. βάδην.

"Φαίνεται πως η προσοχή μας ενόψει Τόκιο θα πέσει στο 50άρι, καθώς εκεί θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω ένα καλύτερο πλασάρισμα. Αναμένεται να κάνω τον πρώτο μου αγώνα στην απόσταση τον Απρίλιο, ωστόσο είναι πιθανό τον Φεβρουάριο να πάρω μέρος σε κάποιο 20άρι", είπε αρχικά ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ τόσο στα 20 όσο και στα 50χλμ. βάδην και συμπλήρωσε: "Υπάρχει μια σκέψη στις αρχές του χρόνου να κάνω μέρος της προετοιμασίας μου στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθώ σε κάποιο γκρουπ δυνατών αθλητών. Για την ώρα συνεχίζω την προπόνηση μου στην Καρδίτσα".

Ο Παπαμιχαήλ έκανε ντεμπούτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο, όπου ήταν 15ος στο 20άρι και 22ος στο 50άρι σημειώνοντας μάλιστα επιδόσεις που αποτελούν μέχρι σήμερα πανελλήνια ρεκόρ. Τέσσερα χρόνια αργότερα βρέθηκε στο στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου τερμάτισε 20ος στο 20άρι και 28ος στο 50άρι. Η τελευταία ανάμνηση του αθλητή από μεγάλη διοργάνωση ήταν, η εμπειρία της συμμετοχής στο Παγκοσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Ντόχα, εκεί όπου με εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες κατάφερε να τερματίσει στην 17η θέση των

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares