Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 13:32

Πανναξιακός ΑΟ: Η Μπελιμπασάκη χαμογελάει και πάλι

Καιρός δεν ήταν.... Στις 7 Ιανουαρίου 2020, σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα δηλαδή, θα γίνει η επόμενη, και όπως φαίνεται η τελευταία, επίσκεψη της Κρητικοπούλας σπρίντερ, Μαρίας Μπελιμπασάκη στη Γερμανία, προκειμένου να εξετασθεί από τον Χανς Μίλερ Βόλφαρτ.

Η πρωταθλήτρια των 400 μ. - μέλος του Πανναξιακού ΑΟ - φαίνεται πως έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, που έπρεπε να κάνει προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αχίλλειο και πλέον περιμένει την τυπική έγκριση του γιατρού, για να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. "Ήδη από την προηγούμενη επίσκεψη, το μήνυμα που είχα λάβει είναι πως από αρχές Ιανουαρίου θα μπορώ να κάνω τα πάντα. Ήδη έχω ξεκινήσει και τρέξιμο και παράλληλα πριν από κάθε προπόνηση ακολουθώ ειδικό ασκησιολόγιο. Νιώθω καλά, έχουν φύγει τόσο οι πρωινοί πόνοι, όσο και οι πόνοι στο τρέξιμο", είπε αρχικά η Μαρία Μπελιμπασάκη που βρίσκει και πάλι το χαμόγελό της..

Και συμπλήρωσε: "Η σκέψη μου είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θέλω να είμαι παρούσα και φυσικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού, που θα διεκδικήσω τη διάκριση. Θεωρώ πως έχω μπροστά μου εύλογο χρονικό διάστημα να προετοιμαστώ κατάλληλα και να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό. Στο πρώτο μέρος της θερινής περιόδου θα κληθώ να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε μέσω ορίου, είτε μέσω ranking. Για εμένα το ιδανικό και λιγότερο αγχωτικό, θα είναι να πιάσω το όριο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να κλείσω κάποιους καλούς αγώνες, προκειμένου μαζί με τους αγώνες στην Ελλάδα να κυνηγήσω και την αξιολόγηση".

Η Μαρία Μπελιμπασάκη αναφέρθηκε και στη συμβολή της ομοσπονδίας στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει. "Ευχαριστώ την ομοσπονδία για τη στήριξη που μου παρέχει προκειμένου να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να διεκδικήσω και πάλι τη διάκριση σε μεγάλες διοργανώσεις".

Η Μπελιμπασάκη, το 2019 κατάφερε να κάνει δύο κούρσες στα 400 μ. με καλύτερο το 51.96 στο Σαμορίν, ωστόσο στη συνέχεια (μέσα Ιουνίου) λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να συνεχίσει στη σεζόν και ακύρωσε όλες τις κούρσες ενώ άρχισε και επισκέψεις στην Γερμανία όπου και εξετάστηκε από κορυφαίο γιατρό (βλ Χανς Μίλερ Βόλφαρτ) ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του . Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία έχει ατομικό - και πανελλήνιο - ρεκόρ στα 400 μ. 50.45 από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο.

Με πληροφορίες από την σελίδα του ΣΕΓΑΣ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares