Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 20:54

Πολύ καλή εμφάνιση του Βλαντιμίρ Ναουμένκο και στη δισκοβολία

Ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου Βλαντιμίρ Ναουμένκο συνεχίζει να εκπλήσσει με την απόδοση στα αγωνίσματα ρίψης, αφού μετά την εκπληκτική παρουσία του στη σφαιροβολία, ήρθε μία ανάλογη απόδοση και στη δισκοβολία.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός δισκοβόλος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην 2η μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, όπου κατέκτησε τη 5η θέση, με βολή στα 39.65.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Μπουζάκης Κωνσταντίνος με 56.53, 2ος ήταν ο Παυλίδης Δημήτριος με 55.80, 3ος ο Αδαμάκης Αρτέμιος με 46.48 και 4ος ο Μηλιώνης Αθανάσιος με 43.42.

Στο πλευρό του αθλητή από το Μυκονιάτικο Σωματείο όπως πάντα έτσι και σήμερα ήταν ο προπονητής του Γιώργος Αντωνίου ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πολύ καλή εξέλιξη του Βλαντιμίρ Ναουμένκο.

Η ανακοίνωση

Ως φαβορί κατέβηκε ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 (Εφήβων) καθώς είχε σημειώσει την καλύτερη επίδοση τόσο στην σφαίρα όσο και στο δίσκο και τελικά κατάφερε και στα δύο αγωνίσματα να βρεθεί εκτός βάθρου.

Το Σάββατο αγωνίστηκε στην σφαιροβολία όπου σημείωσε βολή 14.57 και έμεινε εκτός μεταλλίων για 23 εκατοστά και την Κυριακή σημείωσε στην δισκοβολία 39.65 μακριά από τις συνηθισμένες βολές του οι οποίες ήταν σταθερά πάνω από τα 43 μέτρα.

Ο προπονητής του Γιώργος Αντωνίου μετά τον αγώνα  ένιωθε ανάμικτα συναισθήματα καθώς οι δύο θέσεις στην εξάδα των ρίψεων δεν είναι απογοητευτική αλλά σίγουρα κατώτερη των δυνατοτήτων του αθλητή. Ενός αθλητή που ο Γιώργος την τελευταία τετραετία τον μεταμόρφωσε από έναν αθλητή στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, πρωταγωνιστή των ρίψεων σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο Βλαντιμίρ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares