Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 13:51

Πανναξιακός: Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους αθλητές στίβου

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το Τμήμα Στίβου του συλλόγου, συγχαίρει τους έφηβους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που διέπρεψαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που έγινε στα Ιωάννινα το διήμερο 01 -02 Αυγούστου 2020.

Ιδιαίτερη μνεία στο αργυρό μετάλλιο της πρωταθλήτριας Ιωάννας Μάλλη στον ακοντισμό νεανίδων αλλά και την 4η θέση του παίδα (αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία) πρωταθλητή Μανδηλαρά Γιώργου στο άλμα εις ύψος και του πρωταθλητή Ντούλα Κριστιάν με τη 10η θέση στο άλμα εις τριπλούν.

Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία στους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου Δημητράκη Ανδρέα , Ακτύπη Παναγιώτη και Μάλλη Ιωάννα που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ23 και ανδρών-γυναικών που θα γίνει στη Πάτρα το διήμερο 08-09/08/2020.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες SEAJETS και BLUESTAR για την χορηγία των μηδενικών και εκπτωτικών εισιτηρίων ,τον Κύριο Δημήτρη Καρούση προσωπικώς και τον απλό Ναξιώτη πολίτη που με την αγορά της κάρτας ενίσχυσης του στίβου συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεκπεραίωση των αποστολών

Για το Δ.Σ.,

     Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας                Ο Έφορος Στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης                 Στρατούρης Νικόλαος                 Τομπάς Πλάτων

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares