Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 21:19

Δελίο Τύπου απο τον ΑΟ Μυκόνου

aigaiopelagitikoi agwnes2011

1. Ακύρωσε τη συμμετοχή της στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα της Βρετανίας η αθλήτρια μας Λώρα Λάμπρου η οποία σπουδάζει από το περασμένο φθινόπωρο στο Κόβεντρυ.

Η αθλήτρια μας υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 15 μέρες, παρά το ότι είχε προπονηθεί εντατικά το τελευταίο διάστημα. Στόχος της είναι η συμμετοχή στο τελικό των 100 μέτρων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων αυτό το καλοκαίρι, ενώ θα συμμετάσχει και στις άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού με το σύλλογό μας.

    William Hill Sports

2. Δεκαοκτώ αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει ο στίβος του ΑΟΜυκόνου για την αγωνιστική περίοδο του 2012. Οι αγώνες μας ξεκίνησαν με τη συμμετοχή στην ημερίδα κλειστού στίβου παμπαίδων – παγκορασίδων Α’ η οποία διεξήχθη στο ΣΕΦ του Πειραιά πριν από περίπου 20 μέρες. Έναν από τους μεγάλους μας στόχους αποτελεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου στο Μαρκόπουλο Αττικής. Στην ίδια διοργάνωση το 2011 ο σύλλογός μας είχε συγκεντρώσει 199 βαθμούς και είχε βρεθεί ανάμεσα στους πρώτους συλλόγους σε πανελλήνια κλίμακα. Φέτος αναμένεται η συμμετοχή μας να είναι ακόμη καλύτερη από πέρυσι, τόσο από πλευράς συμμετοχής αθλητών, όσο και συγκομιδής βαθμών.

3. Τριτώνουν οι εγκυμοσύνες στον στίβο. Μετά την γέννηση της κόρης του ρίπτη μας Χάρη Μόσχου τον περασμένο Αύγουστο και την έλευση του γιού των προπονητών μας Πέτρου Δημητσάντου και Δωροθέας Καγιουκλάκη πριν από λίγες μέρες, η μαραθωνοδρόμος μας Χρυσάνθη Δαγρέ παίρνει σειρά. Το μωρό της αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2012 και αναγκαστικά η Χρυσάνθη σταματά προς το παρόν τις προπονήσεις. Αναμένεται να μπει και πάλι δυναμικά στους αγώνες το χειμώνα του 2013.

 

Μύκονος, 25 Φεβρουαρίου 2012

-          Ο   -

Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Πάππας

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares