Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 09:45

Ασημομύτη και Σκάρτσο βάζουν νέους στόχους για το 2020

Ο στίβος του ΑΟΜυκόνου έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ισχυρή παράδοση ως σύλλογος δρομέων μεγάλων αποστάσεων.

Ο Γιώργος Μίνο, η Ελευθερία Πετρουλάκη, ο Μάρκος Γκούρλιας, ο Χρήστος Καλλίας, η Μαρία Παρδαλού ο Δήμος Μαγγίνας με τις επιτυχίες τους ενίσχυσαν αυτή την παράδοση η οποία βασίστηκε και στις εμφανίσεις της Καλλιόπης Συκινιώτη, του Μιχάλη Καραγιάννη και του Γιάννη Στούλα στις μικρές κατηγορίες.


Παράλληλα, παράδοση καλών εμφανίσεων δημιούργησαν οι επταθλήτριες του συλλόγου, η Φραγκίσκα Αρμάου και η Εμμανουέλα Ιωακειμίδου με διακρίσεις και μετάλλια στο δύσκολο και επίπονο αγώνισμα των συνθέτων.


Την παράδοση αυτή καλούνται να συνεχίσουν και να δυναμώσουν οι δύο νέες επταθλήτριες του συλλόγου η 16χρονη Ιωάννα Σκάρτσο και η 17χρονη Σοφία Ασημομύτη. Οι δύο αθλήτριες ικανοποίησαν την προπονήτρια τους, τη Φραγκίσκα Αρμάου με τις εμφανίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες για πολύ καλύτερα αποτελέσματα.


Ο στόχος των δύο κοριτσιών είναι για τη νέα σεζόν μια επίδοση πάνω από τους 3.600 βαθμούς, επίδοση που θα τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 και μιας καλής θέσης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας. Για το σκοπό αυτό γνωρίζουν και οι δύο αλλά κυρίως η προπονήτρια τους, η Φραγκίσκα Αρμάου ότι χρειάζονται επιδόσεις πάνω στον αγώνα κάτω από 17:00 στα εμπόδια, πάνω από τα 4.60 στο μήκος, 1.40 τουλάχιστον στο άλμα σε ύψος, 9.00μ στη σφαιροβολία και 25.00μ στον ακοντισμό ένα γρήγορο 200αρι με επίδοση κάτω από τα 29.00 και ένα καλό οκτακοσάρι κοντά στα 2.40.


Οι προπονήσεις των κοριτσιών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου , ενώ η Φραγκίσκα αναζητά ήδη και κορίτσια μικρότερης ηλικίας που έχουν τα προσόντα και μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα των επταθλητριών της Μυκόνου.


Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός και σύμβουλος του συλλόγου είναι η εθνική προπονήτρια συνθέτων η Δέσποινα Πάκου η οποία προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε πολλά από τα παιδιά του στίβου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares