Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 09:18

Εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών του Περικλή Καβαλιέρου στη Θήβα με πρωτιές και ρεκόρ.

agwnes thiva 2

Διέπρεψαν στους αγώνες που έγιναν στη Θήβα το Σάββατο 3 Μαρτίου οι μικροί αθλητές της ομάδας Gold Stars που γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση του Περικλή Καβαλιέρου.

Μάλλη Ιωάννα, Δάμη Χριστίνα, Καβαλιέρος Μάνος,  Πουλημένος Χρυσόστομος, Καβαλιέρου Μαρία και Νομικού Μαριλίζα συνεχίζοντας την περσινή τους πορεία πέτυχαν σπουδαία προσωπικά ρεκόρ και κατέκτησαν πρωτιές και μετάλλια.

Οι Μηλιοί αθλητές αγωνίστηκαν στο Στάδιο της Θήβας σε επίσημους αγώνες  που διοργάνωσε ο Πίνδαρος Θηβών σε συνεργασία με την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ- ΕΥΒΟΙΑΣ με την συμμετοχή όλων των Σωματείων της ευρύτερης περιοχής. Με τις επιδόσεις τους και τις θέσεις που κατέλαβαν εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους αποσπώντας τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

Συγκεκριμένα η 10χρονη Μαρία Καβαλιέρου με το εντυπωσιακό 4,15 στο μήκος Μίνι Παγκορασίδων κατέλαβε εύκολα την 1η Θέση (την ίδια θέση είχε καταλάβει και την προηγούμενη χρονιά).

Η 11χρονη Μάλλη Ιωάννα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί του αγωνίσματος  με την εκπληκτική βολή της 36,40 στο μπαλάκι (ρίψη ελαστικής σφαίρας) και κέρδισε σαν σε προπόνηση  στην κατηγορία Μίνι Παγκορασίδων.

Ο 11χρονος Πουλημένος Χρυσόστομος στην πρώτη αγωνιστική εμπειρία του ξεδίπλωσε το σπουδαίο ταλέντο του και με βολή 44,00μ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων.

agwnes thiva 5

Αξιοσημείωτο ότι οι επιδόσεις των παραπάνω αθλητών θα τους είχαν χαρίσει μετάλλια και  στην μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που αγωνίσθηκαν, ενώ είναι και από τις καλύτερες που έχουν επιτευχθεί και σε πανελλήνιο επίπεδο!

Ο 10χρονος Καβαλιέρος Μάνος σε μία από τις γρηγορότερες κούρσες που έχουν γίνει με  χρόνο 2,06 στα 600μ κατετάγη 4ος (αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάνος ήταν ο μικρότερος σε ηλικία) .

Την 4η θέση κατέλαβε στο μήκος Παγκορασίδων και η 12χρονη πολυτάλαντη Μαριλίζα Νομικού η οποία επίσης αγωνίσθηκε και στα 60μ και στα 150μ με σπουδαίες επιδόσεις, προετοιμαζόμενη για το αγώνισμα του Τριάθλου που θα αγωνισθεί τον επόμενο μήνα.

Με ατομικά ρεκόρ επίσης συνδύασε  την πρώτη της εμπειρία στα βαθιά και το νέο μέλος της ομάδος η Χριστίνα Δάμη, η οποία αγωνίσθηκε στα 60μ και στα 150μ προετοιμαζόμενη και αυτή  για το αγώνισμα του Τριάθλου .

Τα παραπάνω κορίτσια Καβαλιέρου, Δάμη, Μάλλη, και Νομικού εκτός από τις ατομικές επιτυχίες τους, μας χάρισαν και μία ομαδική κατακτώντας την 2η θέση στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4 x50 μέτρων χάνοντας μόνο από την ομάδα της Χαλκίδας και κερδίζοντας  σπουδαίες ομάδες.

Στα αξιοσημείωτα των παραπάνω αγώνων αποτέλεσε και απονομή του βραβείου «ευ αγωνίζεσθαι» στον προπονητή των παραπάνω αθλητών Περικλή Καβαλιέρο για την πολυετή  προσφορά του και τις υπηρεσίες του στον κλασικό αθλητισμό. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της διοργανώτριας ομάδος του Πίνδαρου Θηβών Θανάσης Βλάχος.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares