Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 13:46

ΑΟΜ: Με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ ο Πάνος

stivos aom-yiorgos-panos

Δυναμικά θα μπει στον διεθνή αγώνα του 24ωρου ο αθλητής μας των υπεραποστάσεων Γιώργος Πάνος με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Ο Γιώργος Πάνος θέλει να καλύψει τουλάχιστον 210 χιλιόμετρα σε αυτό τον επίπονο αγώνα και να βρεθεί στους πρώτους τρεις έλληνες. Ο στόχος του είναι αρκετά ρεαλιστικός καθώς ο αθλητής μας θεωρείται από τους καλύτερους έλληνες υπερμαραθωνοδρόμους καθώς έχει William Hill Sports αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υπεραποστάσεων στη Γαλλία το 2010 και τους αντίστοιχους πανευρωπαϊκούς της Ολλανδίας το 2007. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μέρος του φεστιβάλ υπεραποστάσεων το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Γίνεται παράλληλα με τον αγώνα του επταήμερου (ναι, επτά συνεχόμενες μέρες τρέξιμο), των έξι ημερών, του 72ωρου και του 48ωρου. Πρόκειται για μια συγκλονιστική εμπειρία όχι μόνο για όσους τρέχουν αλλά ακόμα και για όσους παρακολουθούν την προσπάθεια των δρομέων. Στον αγώνα των 24 ωρών έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 30 αθλητές από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τη Φινλανδία, την Ιταλία, την Κορέα και τη Βρετανία.

 

Εκτός από τη μεγάλη επιτυχία των παγκορασίδων Α΄ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το οποίο διεξήχθη πριν από περίπου δύο βδομάδες στο Μαρκόπουλο Αττικής, και ο Γιάννης Στούλα κατάφερε να πλασσαριστεί στην 27η William Hill Sports θέση στον αγώνα των 8.000 μέτρων των νέων αντρών (κατηγορίας 20-22), με χρόνο 29.29, ανάμεσα στους 49 αθλητές που αγωνίστηκαν σε αυτή την κατηγορία. Με τη θέση αυτή ο αθλητής μας πρόσφερε πολύτιμους βαθμούς στο σύλλογό μας. Ο Γιάννης Στούλα έχασε περίπου  ένα μήνα προπόνησης μετά τις γιορτές αλλά τώρα έχει μπει δυναμικά για να καλύψει το κενό, με στόχο νέες διακρίσεις σε όλα τα αγωνίσματα, των οποίων τα ρεκόρ συλλόγου κατέχει ήδη των αποστάσεων ημιαντοχής και αντοχής. Αλλωστε, η παρουσία του Γιάννη Στούλα στους πίνακες του ΣΕΓΑΣ με τους καλύτερους αθλητές για το 2011, ήταν έντονη καθώς είχε περιληφθεί στα 3.000 αντρών κλειστού στίβου, στα 5.000 μέτρα εφήβων ανοικτού στίβου και στα 10.000 μέτρα εφήβων και αντρών.

Την πρώτη θέση στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στη Βρετανία στα 100 μέτρα και στα 4Χ100 κατέλαβε η αθλήτριά μας Λώρα Λάμπρου. Παρά τον τραυματισμό της λίγες μέρες πριν τον αγώνα, η Λώρα έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο πανεπιστήμιο του Κόβεντρυ. Η Λώρα θα βρίσκεται πάλι στη Μύκονο λίγο πριν το Πάσχα όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της με στόχο τη συμμετοχή της στους διασυλλογικούς αγώνες των γυναικών το Μάιο και τη διάκριση το καλοκαίρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των νεανίδων.

 

 

Μύκονος, 14 Μαρτίου 2012

-       Ο   -

Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Πάππας

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares