Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 11:25

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ: Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή σε πανευρωπαϊκή έρευνα

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί δημόσια τους γυμναστές και τις γυμνάστριες οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη συμμετοχή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στην πανευρωπαϊκή έρευνα του προγράμματος ERASMUS+ SPORT Dual Career for Junior Athletes (DCJA). Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αφορά στην υποστήριξη νέων αθλητών και αθλητριών μέσω νέων τεχνολογιών στην εναρμόνιση επαγγελματικής-εκπαιδευτικής τους διαδρομής και της αθλητικής τους καριέρας.

            Πιο συγκεκριμένα οι γυμναστές Μαρία Φανουράκη (ΓΑΣ Μαλίων),  Βίκυ Μανιάτη (Πανελλήνιος ΓΣ),  Κώστας Αντωνόπουλος (Πανελλήνιος ΓΣ), Άννα Ξαγοράρη (Ήφαιστος Θήρας),  Μαρία Τσουκνίδα (ΑΟ Πάρου), Ιάκωβος Καβαλιέρος (Παμμηλιακός), Πέτρος Σιδερής (Ναξιακός), Δημήτρης Τσορτανίδης (Ανδριακός ΟΦ), Φραγκίσκα Αρμάου (ΑΟ Μυκόνου), Βαγγέλης Τσιφούτης (ΑΟΜυκόνου),  Κώστας Μέσσας (Αίαντας Τήνου), Ισίδωρος Παλαμάρης (Δρομείς Σύρου), Σίμος Μπαρδής (ΓΑΣ Χολαργού – Παπάγου), Γιάννης Πίτσας (Πήγασος Αγίου Δημητρίου),  και οι τεχνικοί σύμβουλοι του ΣΕΓΑΣ  Μάρκος Καλούδης (Κρήτης) και Θανάσης Μπουλογιώργος (Θεσσαλίας) φρόντισαν ώστε να συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός ερωτηματολογίων από αθλητές ηλικίας από 14 μέχρι 19 ετών στο διάστημα από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2020.

Τα ερωτηματολόγια παραδόθηκαν στο Πανεπιστήμιο Stirling της Σκοτίας, πανεπιστημιακό εταίρο του προγράμματος  ERASMUS+ DCJA, για την επεξεργασία τους. Μαζί με τις συνεντεύξεις που έγιναν σε αθλητές/-τριες, προπονητές, γυμναστές και στελέχη του αθλητισμού θα αποτελέσουν το απαραίτητο υλικό την εξαγωγή επιστημονικών συμπερασμάτων ώστε το πρόγραμμα να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση όλων για την εναρμόνιση της αθλητικής και εκπαιδευτικής πορείας των συμμετεχόντων. Σημειώνεται ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των αθλητών και αθλητριών.

Ευχαριστούμε τέλος τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την στήριξη τους στην αθλητική τους καριέρα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας καθώς και οι συστάσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους, θεσμικούς και μη φορείς, θα ανακοινωθούν μέσα στο 2021. Η συνέχεια του προγράμματος περιλαμβάνει την εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού μέσω νέων τεχνολογιών για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares