Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 15:20

Πανελλήνιο συνθέτων και Portarathlon μαζί τον Μάϊο στη Νάξο

Μετά από 6 χρόνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων επιστρέφει στη Νάξο. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ στον προγραμματισμό του για το 2021, προβλέπει την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων, Αντρών και Γυναικών, αλλά και Νέων (20-22) στη Νάξο το διήμερο 22-23 Μαΐου του 2021.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά μαζί θα διεξαχθεί και το διεθνές meeting Portarathlon, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του πανελληνίου πρωταθλήματος να δουν από κοντά και να συναγωνιστούν δεκαθλητές και επταθλήτριες υψηλότερου επιπέδου από το εξωτερικό.

Η ακύρωση των περισσότερων αγώνων του 2020, πανευρωπαϊκά είχε ως αποτέλεσμα  την μη διεξαγωγή του meeting την περασμένη άνοιξη πάνω ακριβώς που ο αγώνας, στον 3ο χρόνο διοργάνωσης του, αποκτούσε δυναμική και αναγνωρισιμότητα καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ξεπερνούσαν τους 25.

Εκτός από τους αθλητές των γειτονικών χωρών, όπως η Σερβία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Κύπρος και το Ισραήλ, ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει αθλητές και αθλήτριες από τις Τσεχία, Αυστρία, Αυστραλία, Βρετανία, Ισλανδία, Τουρκία και Σουηδία. 

Η ταυτόχρονη διεξαγωγή δύο διοργανώσεων αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη αίγλη στους δύο αγώνες και να προσελκύσει περισσότερους θεατές στις κερκίδες.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων εύχεται η προσεχής αθλητική σεζόν να μην συναντήσει τις δυσκολίες της προηγούμενης και οι Κυκλάδες να διοργανώσουν για δεύτερη φορά ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares