Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 20:04

Στο SMU του Ντάλας με πλήρη υποτροφία η Μαρία Καβαλιέρου

Το Southern Methodist University του Dallas ανοίγει τις πύλες του, δίνοντας πλήρη υποτροφία, στην διεθνή Ελληνίδα άλτρια της ΑΕΚ Μαρία Καβαλιέρου, η οποία από τον Αύγουστο του 2021 θα ανήκει στην θρυλική ομάδα των SMU Mustangs και θα αγωνίζεται στην Division 1 της NCAA!

KAVALIEROU ALMA

Η 18χρονη Μηλιά αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν -και ετοιμάζεται για μία ακόμη καλύτερη- καταρρίπτοντας διαδοχικά τις ατομικές της επιδόσεις σε μήκος και τριπλούν, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον κορυφαίων πανεπιστημίων των ΗΠΑ!

Το ασημένιο της μετάλλιο στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 (2020) ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή των κόπων της, ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν έχει να επιδείξει ακόμη ένα χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (2019) και ένα χρυσό στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Ελλάδας-Κύπρου (2019). Εκτός συνόρων έχει συμμετοχή και καλή παρουσία με την γαλανόλευκη στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Η Μαρία και η οικογένειά της, υπολογίζοντας εξίσου το αθλητικό και το ακαδημαϊκό σκέλος, επέλεξαν το SMU που εκτός από εξαιρετικό αθλητικό πρόγραμμα, είναι αναγνωρισμένο για το υψηλό του ακαδημαϊκό επίπεδο, κερδίζοντας φέτος την 66η θέση ανάμεσα σε όλα τα πανεπιστήμια της Αμερικής.

KAVALIEROU POMASKI

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αποφοιτήσει από αυτό, προσωπικότητες όπως η Laura Lane Bush, καθώς επίσης ο διάσημος τηλεοπτικός παραγωγός Aaron Spelling, ο γερουσιαστής Rick Scott, η αστροναύτης Mary Ellen Weber κ.α.

Στο αθλητικό σκέλος, οι Mustangs είναι από τα διασημότερα αθλητικά προγράμματα στον κολλεγιακό αθλητισμό των ΗΠΑ, με πολλά πρωταθλήματα και διακρίσεις. Πρωταγωνιστούν τόσο στην περιφέρειά τους, την AAC όσο και σε παναμερικανικό επίπεδο και ρίχνουν μεγάλο βάρος στην επιλεκτική ενίσχυση του roster τους με εξελίξιμους international student-athletes!

Γι’ αυτόν το λόγο, επένδυσαν στην Μαρία, εκταμιεύοντας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια πάνω από 240.000 δολάρια. Ας ευχηθούμε στην δική μας Μαρία να εκπληρώσει όλα της τα όνειρα στην Αμερική… #PonyUp

Πηγή: azsportscholarships.com

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares