Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 14:25

Επιτροπή Αθλητισμού Δήμου Μήλου: Συγχαρητήρια στη Μαρία Καβαλιέρου

Συγχαρητήρια επισοτλή με αποδέκτη την αθλήτρια Μαρία Καναλιέρου, για την υποτροφία που έλαβε, εξέδωσε η αθλητική επιτροπή του δήμου Μήλου.

Αναλυτικά:

«Μαρία μας, σου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις σου στον αθλητισμό. Ως η δική μας Μηλιά Πρωταθλήτρια, ελπίζουμε να αποτελέσεις παράδειγμα προς μίμηση και να ακολουθήσουν τη δική σου πορεία και οι ερχόμενες γενιές του νησιού μας.

Η κατάκτηση τίτλων και μεταλλίων είναι σίγουρα τιμητική για όλους εμάς. εφόσον θεωρούμε πως εκπροσιοπείς επάξια όλους όσους γεννήθηκαν και ζουν εδώ, σε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Αυτό όμως δεν παύει να μας δημιουργεί δέσμευση και υποχρέωση ως Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μήλου, να βελτιώσουμε τις αθλητικές μας υποδομές και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να προπονούνται σε αξιοπρεπείς συνθήκες και χώρους. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και ευχόμαστε να αναδειχθούν περισσότερα ταλέντα όμοιά σου!

Θέλουμε να γνωρίζεις ότι μας κάνεις πραγματικά υπερήφανους! Σου ευχόμαστε Δύναμη. Καλή Σταδιοδρομία και πολλές ακόμα διακρίσεις, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Αθλητισμού του Δήμου Μήλου»

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares